Altcoin zorlu direnci kırmaya çalışıyor! Aşılırsa boğa koşusu yakın
Altcoin zorlu direnci kırmaya çalışıyor! Aşılırsa boğa koşusu yakın

Altcoin zorlu direnci kırmaya çalışıyor! Aşılırsa boğa koşusu yakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin NEAR 14 dolarlık direnç alanından çıkmaya çalışıyor. Simetrik bir üçgenden çıktı. Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler yükseliş gösteriyor. NEAR Protokolü (NEAR) ocak düşüşünün yarısını geri toplayabildi. NEAR Protocol (NEAR), 23 Mart’ta yaklaşık bir aylık konsolidasyon modelinden çıktı ve o zamandan beri artış gösteriyor. Altcoin 14 Ocak tarihinde tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 20,59 dolara ulaştığından beri düşüyor. Aşağı yönlü hareket 24 Şubat tarihinde 7,38 dolara geriledi. Fiyat o zamandan beri yukarı doğru hareket ediyor. Şimdiye kadar, 30 Mart tarihinde 14,70 dolara ulaştı. En yüksek seviye, 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesinde yapıldı. Aynı zamanda 20 Ocak tarihinden bu yana en yüksek fiyatından işlem görüyor.

NEAR upward movement

Kripto yatırımcısı @PostyXBT, NEAR grafiğini tweetledi ve fiyatın 13 dolara çıkabileceğini belirtti. Tweet’ten bu yana fiyat bu seviyeye ulaştı ve şu anda kırılma girişiminde bulunuyor.

NEAR fiyatı patlayacak mı?

Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler yukarı yönlü hareketin devamını destekliyor. Bu, hem MACD hem de RSI’nin arttığı ve yükseliş eşiklerini geçtiği gerçeğiyle görülebilir. MACD pozitif ve RSI 50 seviyesinin üzerinde, her ikisi de yükseliş eğiliminin işareti.

NEAR Bounce

NEAR günlük fiyat analizi

Simetrik üçgenler ya 4. dalganın ya da B dalgasının bir parçasında yer alıyor. İkincisi büyük olasılıkla NEAR için geçerlidir. Grafikte C dalgasının uzaması durumunda kısa vadede yukarı yönlü potansiyel 17,95 dolarla sınırlı görünüyor.

NEAR daily movement

NEAR/BTC

NEAR/BTC çifti çoğunlukla yükseliş grafiği gösteriyor. Altcoin 28 Şubat tarihinde 23.000 satoshi yatay destek alanında (yeşil simge) sıçrayarak düşüşünü durdurdu. Alan daha önce tüm zamanların en yüksek direnci olarak hareket etmişti, bu nedenle destek olarak doğrulanması önemlidir. O zamandan beri fiyat yukarı doğru hareket ediyor. Altcoin için bir kopuşun artış oranını hızlandırması bekleniyor.

NEAR/BTC movement

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin