Bu altcoin yüzde 20'nin üzerinde kazanç kaydetti! Sırada ne var?
Bu altcoin yüzde 20'nin üzerinde kazanç kaydetti! Sırada ne var?

Bu altcoin yüzde 20’nin üzerinde kazanç kaydetti! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası haftaya hafif yükselişle başlarken dikkat çeken altcoinler arasında Quant yer alıyor. QNT son 24 saat içinde %20’nin üzerinde çift haneli kazançlarla yükseldi. Kazançlar, altcoin için artan alıcı desteğinden geliyor.

Daha geniş pazar, QNT’nin kazanımlarını daha da artırabilecek hafif bir toparlanma belirtileri olabileceğini gösteriyor. Kripto para piyasası Pazartesi gününe hafif yükselişler başlarken kripto piyasasının değeri ise son 24 saat içerisinde yüzde 2,5 oranında arttı. Çoğu kripto para büyük kazançlar elde etmemiş olsa da Quant (QNT/USD), son 24 saat içinde çift haneli bir yükseliş trendi ile oranlara meydan okuyor.

QNT, 24 saat içinde %20,8’lik bir kazancın ardından yazı yazılırken 125,28 dolardan işlem görüyor. QNT, tüm zamanların en yüksek seviyesinin yaklaşık %70 altında yer alıyor.

QNT büyük bir yükseliş trendi yapıyor

QNT, geçen yıldan bu yana ise hâlâ %200’ün üzerinde bir kazancı elinde tutuyor. Çoğu kripto para, son piyasa ayıları nedeniyle kazançlarını sıfırladı. Bu faktör, alıcıları kripto paraya çekebilir ve ek kazançlar oluşturabilir.

QNT yükselişine devam ederse 127 dolardan ani dirence doğru ilerleyebilir. Bu direnç son 24 saat içinde test edildi, ancak dirençle mücadele edemedi. Buradan sonraki direnç 138 dolar olacak.

Kısa vadeli alıcılar, bir piyasa durgunluğunun yolda olabileceğinden korkarak bu yüksek seviyelerde satış yapmak için acele edebilirler. Ancak, QNT bu direnci kırdıktan sonra piyasa desteği hâlâ güçlüyse, altcoin için bir sonraki hedef 150 dolar olması beklenebilir.

Quant, Overledger teknolojisi sayesinde daha geniş kripto sektöründe dikkat çekmeye devam ediyor. Bu özelliğin, blok zinciri alanında büyük bir oyun değiştirici olması ve Quant’ın uzun vadeli kazançlar elde etmesini sağlaması bekleniyor.

Pazar desteği hâlâ zayıf

Son 24 saat içinde QNT, daha geniş kripto para piyasasının yarattığı trendin dışına çıktı. Piyasa yeniden korkarsa ve altcoinler düşerse, alıcı desteğinden kaynaklanan yükseliş trendi başarısız olabilir.

Altcoin düşerse, 119 dolardan daha düşük desteğe inmesi beklenebilir. Bu seviyeler, özellikle piyasanın geri kalanı toparlanmaya devam ederse, satın alma baskısını ateşleyebilir. Bununla birlikte, QNT fiyatlarındaki mevcut bağımsız kazanç, kısa vadeli alıcıların kâr rezervasyonu yapmasına bağlanabilir. Bu alıcılar satışa başlamaya karar verirse, 24 saatlik en düşük seviye olan 102 dolar test edilebilir. Daha geniş pazar düşmeye devam ederse, QNT 100 doların altına da düşebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin