featured

Bu altcoin yüzde 25’lik bir düzeltme hareketi ile karşı karşıya! Tut ya da sat?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Zilliqa (ZIL), 0.211 dolarda bulunan direnç noktasında reddediliyor. Bu sürekli reddetme, aşağı yönlü bir dönüşü tetikleyebilir. Bu da altcoin’i 0,136 dolara kadar düşürebilir. Peki, düzeltme sırasında tutmak güvenli midir?

ZIL grafiği, 0,221 dolarda bulunan direnç noktasından birkaç tane reddetme mumunu gösteriyor. ZIL fiyatı 0,5 Fibonacci seviyesine kadar gerileyebilir.

Kripto para birimindeki gün içi işlem hacmi, %32 oranında bir düşüşle 3,4 milyar dolardır.

ZIL metaverse, “Metapolis”in piyasaya sürülmesinden sonra ZIL fiyatındaki ani yükseliş görüldü. Diğer firmalarla yakın zamanda yapılan ortaklık ile sadece altı günde %371 oranında bir kazanç kaydetti. Sonuç olarak altcoin, 1 Nisan’da 0,231 dolar ile son on bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

altcoin grafik

Bununla birlikte, kripto para biriminin grafiği 0,231 dolarda bulunan direnç noktasında uzun bir ret mumu gösteriyor. Bu da, satıcıların bu noktadan itibaren daha fazla büyümeyi kısıtladığını gösteriyor. Alıcılardan gelen bu başarısız girişimler, tükendiklerini ve yükseliş momentumunu yenilemek için küçük bir düzeltmeye ihtiyacı duyduklarını gösteriyor.

Fibonacci düzeltme seviyesine göre, yatırımcılar geri çekilme desteğinin 0,157 (0,326 FIB) veya 0,136 (0,5 FIB) olmasını bekleyebilirler.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

54 endeksinde bulunan Göreceli Güç Endeksi (RSI) doğrudan aşırı alım bölgesine yükseldi. Bu da kripto para biriminin aşırı değerlendiğini gösteriyor. Bu, agresif alıcıları istikrara kavuşturmak için küçük bir düzeltme olasılığını artırıyor.

Dikey ralli, ZIL fiyatını üstel hareketli ortalamanın (20, 50, 100 ve 200) üzerine çıkardı. Bununla birlikte altcoin fiyatı, aynı zamanda potansiyel bir geri çekilmeye işaret eden sağlıklı bir boğa koşusunu sürdürmek için hareketli ortalamasından makul bir mesafeyi korumalıdır.

ZIL için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,221 dolar ve 0,256 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,157 dolar ve 0,136 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin