featured

Bu altcoin, küçük bir geri çekilmenin ardından yüzde 25’lik bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan DOT, hacmin azalmasıyla beraber 8,85 dolardan başlayan ralli sonucunda yükseliş momentumunun kaybına işaret ediyor. Bu nedenle, alıcıların devam eden toparlanmayı sürdürmeleri için direnç noktasına doğru bir geri çekilme yapmaları gerekiyor. Bu direnç, bir rampa görevi görüyor ve burada güç toparlanması gerçekleşecektir. Sonuç olarak yuvarlanan dip formasyonunun etkisi altında, DOT fiyatı 11,8 dolara kadar yükselebilir.

altcoin DOT

DOT fiyatı, 100 günlük EMA seviyesinde arz baskısı ile karşı karşıya. Potansiyel bir geri çekilme, 8,85 doları yeniden test etmek için DOT fiyatını %6,5 oranında aşağı çekebilir.

Polkadot için 24 saatlik işlem hacmi 385,7 milyon dolardır. Bu da %26’lık bir kayıp gerçekleştiği anlamına geliyor.

DOT, 6,50 dolar civarında bulunan bölgenin yakınında kayda değer bir talep artışı sergiliyor. Dolayısıyla bu da yükselişe neden oluyor. Ayrıca, son tersine dönüş 27 Temmuz’da bir sabah yıldızı formasyonuyla başladı ve 50 günlük SMA’nın üzerinde bir fiyat artışıyla sonuçlandı.

Yükseliş hareketi sonucunda altcoin, 9 doları aşmayı başardı. Bu, üç hafta içinde %41 oranında bir fiyat artışı kaydedildiği anlamına geliyor. Bununla birlikte, 100 günlük SMA yakınındaki yüksek fiyat ret mumları, destek noktasının test edilmesi için potansiyel bir düşüş eğilimi gösteriyor.

Bununla birlikte DOT, 8,8 dolardan gerçekleşecek kırılma sonucunda ve alıcıların 100 günlük EMA’da satış baskısını yenmesi durumunda altcoin’in fiyatını 10,4 dolarda bulunan direnç noktasına ulaştırma potansiyeline sahip. Ek olarak, genel direncin yükseliş kırılması, kapana kısılmış yükseliş momentumunu serbest bırakabilir. Bunun sonucunda da yuvarlak dip formasyonunu tamamlanabilir ve 11,88 dolara ulaşılabilir.

Öte yandan, destek noktasının altında gerçekleşecek herhangi bir kapanış sonucunda altcoin’in fiyatı 6,50 dolara kadar düşebilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

EMA: 20 ve 50 günlük EMA seviyeleri, yükseliş eğiliminin devam etme olasılığını artırıyor. Bununla birlikte, 100 günlük EMA’daki yüksek satış baskısı, teknik tabloda düşüş için önemli bir dönüm noktası olmaya devam ediyor.

RSI: Günlük RSI eğimi, aşırı alım sınırının üzerine çıkmak için mücadele ediyor.

DOT için takip edilmesi gereken direnç noktaları 10,5 dolar ve 11,8 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 8,81 dolar ve 7,87 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin