featured

Bu altcoin %23’lük bir ralliye hazırlanıyor! İşte takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE fiyatı, 46 dolar seviyesinde bulunan destek noktasından yukarı yönlü bir geri dönüş için ivme kazandı. Geçtiğiniz hafta boyunca %40 oranında yükselen altcoin, grafikte yükseliş için gerekli olan modeli tamamladı. Sonuç olarak AAVE, düşen kama modeli ile yükselişe hazırlanıyor. Bu kırılma rallisinin gerçekleşebilmesi için 75 dolarda bulunan direnç noktası aşılabilecek mi?

AAVE geçen haftadan bu yana %40 oranında bir artış kaydetti. Altcoin için gün içi işlem hacmi 134,3 milyon dolar. Bu da %15’lik bir kazanç yaşandığı anlamına geliyor.

4 Temmuz’da AAVE, üç aylık düşen kama modelinden yukarı yönlü bir çıkış yaparak potansiyel bir toparlanma sinyali verdi. Yeniden test sonrası ralli, agresif satın alma sergiledi ve altcoin’i %25 oranında yükseltti.

Artan hacim aktivitesine sahip ardışık dört yeşil mum, AAVE fiyatını 75,6 dolara iten yüksek momentumlu bir ralliye işaret etti. Bu direnç noktası, alıcıların son üç hafta içinde daha yükseğe tırmanmasını engelledi.

Ayrıca bugün, AAVE fiyatı %5,73 oranında arttı. Bu da söz konusu direnç noktasından bir yükseliş eğilimi olduğu anlamına geliyor. Sonuç olarak, fiyat kırılmayı gerçekleştirip 75,6 doların üzerinde sürdürülebilirlik gösterirse, alıcılar yükseliş rallisine devam edebilir.

Ancak, bu dirençteki arz baskısı devam ederse ve fiyat 75,6 dolar seviyesinin altında bir kapanış yaparsa, yatırımcılar bir geri dönüş ile karşılaşabilirler.

Teknik göstergeler

DMI çizgileri, son geçiş olayından sonra pozitif bir hizalamayı koruyor. ADX çizgisi, temel momentumda bir artışa işaret eden bir yükseliş dönüşü gösteriyor. Bu nedenle teknik göstergeler yükseliş eğilimini koruyor ve uzun süreli bir yükseliş trendi öngörüyor.

AAVE altcoin grafik

Geri dönüş rallisi 20 günlük EMA’yı aşmayı başardı ve 50 günlük EMA’yı aşmaya yönelik bir girişim için hazırlanıyor. Ani yükseliş dönüşü, boğaları ve 20 günlük EMA’nın kırılmasını etkileyebilir. Bunun sonucunda da bir tersine dönüş görülebilir.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 92,8 dolar ve 108 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 75 dolar ve 54,8 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin