featured

Boğalar güçlenirken gözde altcoin yüzde 22,5’lik bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP fiyatı, yuvarlanan bir dip modelinde işlem görüyordu. Bu yükseliş modeli, piyasa duyarlılığını yukarı yönde ayarlayarak daha yüksek bir seviyeye kademeli bir toparlanmaya yol açar. Bununla birlikte kripto para piyasasında devam eden belirsizliğin ortasında, XRP fiyatı kısa bir konsolide oluyor. Bu konsolidasyon, ilgilenen alıcılar için başka bir giriş fırsatı sunuyor.

altcoin XRP

XRP fiyatı şu anda ticaret yapılmayan bir bölgede sallanıyor. 50 ve 100 günlük EMA seviyelerinin yükseliş geçişi, piyasaya daha fazla alıcıyı sokuyor.

XRP için gün içi işlem hacmi 4,5 milyar dolar. Bu da %123’lük bir kazanç anlamına geliyor.

Gözde altcoin’in fiyatı, eylül ayının üçüncü haftasında dikey bir büyümeye tanık oldu. Böylece uzun süredir devam eden XRP ile SEC arasında davaya yönelik olumlu duygulara yanıt vermiş oldu. Sonuç olarak altcoin, dört ayın en yüksek seviyesi olan 0,5523 dolara ulaştı.

Böyle ani bir ralliden sonra, XRP fiyatının bir düzeltmeye tanık olması ve aşırı satın alma faaliyetini dengelemesi gerekiyordu. Bununla birlikte, piyasa lideri olan Bitcoin 18,300 dolarda bulunan destek noktasında dalgalanırken, XRP de dahil olmak üzere birçok büyük kripto para birimi kısa bir aralıkta rezonansa girmeye başladı.

Gözde altcoin’in fiyatı yaklaşık iki haftadır yatay seyrediyor. Dört saatlik grafik, bir flama modeli olarak bu konsolidasyona sahiptir. Teoride bu model, fiyatın yükseliş momentumunu yenileyene kadar iki yakınsak trend çizgisi arasında konsolide ederek kısa bir mola verdiğini gösterir.

Önceki ralli sırasında artan hacim ve konsolidasyon sırasında azalan hacim aynı teoriyi vurgulamaktadır. Bu nedenle altcoin, hâkim yükseliş trendinin yeniden başladığını işaret etmek için önemli bir hacimle genel trend çizgisinden bir yükseliş kırılmasına ihtiyaç duyuyor.

Bunu yapmak, XRP fiyatını %10 daha yüksek ilk önemli direnç noktası olan 0,52 dolara yükseltecek.

Öte yandan, destek noktasından bir kırılma olabilir. Bu da yükseliş tezini geçersiz kılabilir.

Bazı teknik göstergeler

ADX: Zemini %34’te tutan ADX eğimi, yükseliş momentumunda herhangi bir zayıflığı yansıtmıyor.

MACD: Düşüş eğilimine rağmen, MACD ve sinyal yayılmadı. Bu da alıcıların altcoin sıkı bir tutuşa sahip olduğunu gösteriyor.

XRP için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,52 dolar ve 0,58 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,44 dolar ve 0,382 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin