featured

Bu altcoin, direnç noktasını kırarsa yüzde 200’lük bir ralli gerçekleştirebilir! İşte, kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan VeChain (VET), geçen hafta %22’lik bir artış gerçekleştirmesinin ardından uzun bir alçalan takoz modelinden çıktı. Bu, uzun vadeli bir dip için güçlü bir işarettir.

VET’in fiyatı, Nisan 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,2793 dolara ulaştığından beri düşüyor. Bir yükseliş modeli olarak görülen düşen bir takoz, aşağı yönlü hareketi kontrol altına almıştı.

Haziran 2022’de fiyat, toparlanmaya başlamadan önce 0,0200 dolara kadar düştü. Aralık ayında biraz daha düşük bir dip oluşturduktan sonra, fiyat başka bir yükseliş hareketine başladı.

Altcoin, bu ayın ikinci haftasında mevcut modelden bir çıkış yaptı. Birden fazla uzatılmış üst fitil nedeniyle hattın tam eğimini belirlemek zor olsa da, fiyat artık yükselişe geçmeye hazır görünüyor.

Takozun 370 gündür yerinde olduğu göz önüne alındığında, hareketin başlaması sonucunda oldukça güçlü bir yükseliş gerçekleşecektir.

Yükseliş olasılığı, kendi alçalan direnç çizgisinden çıkan haftalık RSI tarafından da destekleniyor. Yukarı yönlü hareket devam ederse, en yakın direnç noktası 0,063 dolarda olacaktır. Bu, daha önce destek sağlayan uzun vadeli bir alandır. Yukarıya doğru hareket etmek, trendin tersine döndüğünü teyit edecektir. Bu, mevcut fiyattan %200’lük bir artış gerçekleşmesi ihtimalinin olduğu anlamına geliyor.

altcoin VET grafik

Altcoin direnç noktasına doğru hareket ediyor

Günlük grafikteki teknik analize göre VET yönü konusunda kararsız. VET, şu anda 0,0215 dolarda bulunan bir direnç noktası ile karşı karşıya.

Bu seviye, 17 Ocak’ta bir reddedilmeye neden oldu ve VET için mevcut düşüş hareketini başlattı. Üstelik bu, günlük RSI’ın 70 işaretinin altına düşmesine neden oldu.

Düşen direnç çizgisinden ve 0,0215 dolar alanından bir kırılma, haftalık grafikteki yükseliş okumalarını doğrulayabilir. Bu durumda, 0,063 dolara doğru bir artış beklenebilir.

Sonuç olarak, VET fiyatı için en olası fiyat tahmini, 0,062 dolarda bulunan uzun vadeli direnç noktasına doğru bir artıştır. Kısa vadeli alçalan direnç çizgisinden bir kırılma bu olasılığı doğrulayacaktır. Öte yandan, altcoin’in direnç noktasına reddedilmesi durumunda fiyat 0,0186 dolar ile 0,0178 dolar arasında bulunan alana bir düşüş yaşayabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin