featured

Analistler söylüyor: Bu altcoin yüzde 16’lık bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LTC için teknik göstergeler, yükselişin yakın olduğuna işaret ediyorlar. Altcoin fiyatı, hayati bir destek noktasından güçlü bir şekilde yükselişe başlamış görünüyor.

LTC, art arda ikinci işlem seansı içinde kazançlarını artırıyor. 100 dolar civarında çift dip oluşturmasının ardından %16’lık bir ralli bekleniliyor. Bununla birlikte, 50 günlük EMA seviyesinin yakınında bir direnç noktası bulunuyor.

LTC, kazançlarını artırıyor

LTC fiyatı, yeni zirvelerini oluşturabilmek için neredeyse %36 oranında bir yükseliş kaydetti. Fiyattaki artışın, ortalamanın üzerindeki hacimlerle desteklenerek devam etmesi bekleniyor.

Son zirvelere dokunduktan sonra altcoin’in fiyatı, birkaç hafta boyunca bir destek noktasının izini sürdü. O zamandan beri LTC’nin fiyatı son beş işlem seansı içinde değer kazandı.

altcoin LTC grafik

Günlük grafikte LTC alıcıları, 116,55 dolarda bulunan 50 günlük EMA’nın ötesine geçebilirse; önemli bir yukarı yönlü hareket daha güçlü bir şekilde devam edecektir. Bu yükseliş sonucunda boğalar LTC fiyatını, 6 Nisan tarihinin en yüksek seviyeleri olan 123,24 dolara kadar yükseltebilir.

Ayrıca bahsedilen yüksek seviyelerin üzerinde bir günlük kesin kapanış ile yatay direnç noktası olan 130 dolar seviyesi hedeflenecektir.

Öte yandan, işlem seansının en düşük seviyesinin altına doğru bir hareket, altcoin için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Aşağı yönde hareket ederken, fiyat doğrudan psikolojik olarak önemli bir seviye olan 100 dolara kadar düşebilir. Ek olarak, belirtilen seviyenin altında bir günlük kesin kapanış, LTC fiyatında başka bir satış turunu tetikleyecektir.

Bu yazının yazıldığı sırada LTC, gün içinde %1,02 oranında bir artışla 112,20 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Altcoin için bazı teknik göstergeler:

Stokastik osilatörler: Momentum osilatörü, pozitif bir önyargı ile aşırı satım bölgesinin üzerine çıkmış durumda.

MACD: Bir başka teknik gösterge olan MACD ise yükseliş görünümünü destekleyerek orta çizginin üzerine çıkma sürecinde.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin