featured

Her şeye rağmen yeşil kalan bu altcoin, yüzde 16’lık yeni bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinmarkcap’te listelenen ilk 100 kripto para biriminden QNT, yeşilde işlem gören altcoin’lerden bir tanesi. Altcoin son yedi gündür %34’lük bir büyüme ile galibiyet serisine devam ediyor. Quant, bu yazının yazıldığı sırada 135,4 dolar civarında işlem görüyor. Bu hareketi ile kırılan 131,5 dolarlık direncin üzerinde kalmaya çalışıyor.

131,5 dolarda bulunan direnç noktasının kırılması ile Quant, %16’lık bir yükseliş kaydetti. Aşırı alım bölgesinde bulunan RSI, alıcıların yeniden test veya küçük bir geri çekilme için beklemesi gerektiğini gösteriyor.

Quant için gün içi işlem hacmi 207,5 milyon dolar. Bu da %121’lik bir kazanç anlamına geliyor.

Ağustos ayının ikinci yarısındaki düzeltmesinin ardından Quant fiyatı 112,1 dolarda bulunan direnci kırmak için mücadele etti. Faiz oranı artışı gibi bazı makro piyasa olaylarına rağmen, altcoin 97,3 dolarlık desteğin üzerinde kalmayı başardı.

Piyasa hissiyatı hafifledikçe Quant fiyatı yükseliş momentumunu tazeledi ve 24 Eylül’deki 112,1 dolarlık dirençten büyük bir çıkış yaptı. Ayrıca kopuş sonrası ralli, toparlanma rallisini %20 daha yükseğe çıkardı. Bunun sonucunda 131,5 dolarlık son direnç de kırıldı.

131,5 dolarlık işareti geri almak, alıcılara ileriye doğru yürüyüşe devam etmeleri için sağlam bir zemin sağlayacak. Bununla birlikte bugün erken saatlerde altcoin, %9,56 oranında bir büyüme gösterdi. Ancak bu yazının yazıldığı sırada kısa vadeli yatırımcıların kârlarını realize etmeleri ile bir miktarı buharlaştı.

Quant altcoin grafik

Bu nedenle ilgilenen alıcılar, giriş yapmadan önce günlük mumun 131,5 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde kapanmasını beklemelidir. Bunun ardından fiyat %16 oranında bir ralli ile 155 dolara kadar yükselebilir.

Öte yandan satıcılar Quant fiyatını 131,5 doların altına çekebilirse, bir düzeltme hareketi görebiliriz.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

EMA’lar: Yükselen EMA’lar (20, 50 ve 100), Quant fiyatındaki güçlü toparlanmayı vurguluyor. Ayrıca, 20 ve 200 günlük EMA arasında potansiyel bir yükseliş geçişi, yükseliş momentumunu hızlandırmalıdır.

RSI: Aşırı alım bölgesine yükselen (%75) günlük RSI eğimi, daha fazla fiyat artışından önce 131,5 doların küçük bir düzeltme gerçekleşebileceğine işaret ediyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 141,8 dolar ve 155 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 131,5 dolar ve 120 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin