Bu altcoin yükselişiyle dikkatleri üstüne çekiyor!
Bu altcoin yükselişiyle dikkatleri üstüne çekiyor!

Bu altcoin yükselişiyle dikkatleri üstüne çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Gnosis (GNO), potansiyel işe alım haberlerinin ardından yükselişe geçti.  Hafta sonu yaklaşırken, kripto para piyasasının büyük bir kısmı, çeşitli varlıklarda son 24 saatte %10’a varan düşüşlere neden olan düzeltmeyle karşı karşıya kaldı. Gnosis, “yeşil bölgede” kalan birkaç varlıktan biri olmayı başardı.

MakerDAO tarafından yapılan en son gönderiye göre, GnosisDAO, kuruluşun yönetişim tokeni olan GNO için MIP6 Teminat Yerleştirme Önerisini sundu. Yeni teklifle hedef, işbirliğinin ilk yılında GNO teminatına karşılık en az 30 milyon DAI üretmeyi hedefliyor.

Yerleştirme başvurusu, Gnosis’in olumlu imajı göz önüne alındığında MakeDAO topluluğu tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Proje, 2015 yılında ConsenSys’in bir parçası olarak Stefan George ve Martin Koppelmann tarafından kuruldu. 2017’de Gnosis bağımsız bir varlık haline geldi ve kendisini ConsenSys’den ayırdı.

MakerDAO’ya katılarak, Gnosis, GNO’ya daha fazla yatırım çekecek ve potansiyel olarak kripto para değerini yükseltecek olan MakerDAO kullanıcıları için kullanılabilir hale gelecek.

GNO teknik analizi

Diğer kripto paralar benzer şekilde GNO, birkaç gün önce başarılı bir performans göstererek değerine yaklaşık %15 değer kazandırdı. Altcoin 50 günlük hareketli ortalamanın üzerindeki konumunu pekiştirdi. Bitcoin ve Ethereum gibi diğer kriptolar yeni yerel düşük seviyelere doğru yoldayken, GNO çöküşü önledi. Altcoin Temmuz ayında girdiği yerel yükseliş trendinde kalmaya devam ediyor.

Yazım sırasında token 183 dolar civarında el değiştiriyor ve değerinin %7’sinden fazlasını kaybediyor, ki bu varlığın oynaklığı göz önüne alındığında nispeten kabul edilebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin