featured

Boğalar mücadeleyi bırakmıyor! Bu altcoin yükselişe başlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Terra’nın (Luna) fiyatı perşembe günü mütevazı kazanç elde ederek yükseldi. Daha yüksek bir gün açılışından sonra fiyat keskin bir şekilde aşağı doğru sürüklendi. Ancak hemen ardından hızla toparlanarak günün en yüksek seviyesine ulaştı. Terra, günün en yüksek seviyesi olan 61,62 dolar civarında baskıyı sürdürdü.

Terra (Luna) perşembe günü, bir önceki gün yaşanan düşüşleri telafi ediyor. Altcoin için 52,50 dolar seviyesindeki yatay destek hattı kırılırsa daha fazla aşağı yönlü hareket beklenebilir. Boğalar 70,00 dolarlık psikolojik bir seviyeyi sürdürmekte başarısız oluyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, LUNA gün içinde %1,57 oranında bir kazançla 59,70 dolardan işlem görüyor. Mevcut piyasa değeri 24,341,969,057 dolar. 24 saatte işlem hacmi %5,62 oranında artış kaydederek 2,630,700,402 dolara yükseldi.

Altcoin Terra (LUNA) mevcut seviyelerde savunmasız görünüyor

Teknik olarak konuşursak, Terra 27 Aralık tarihinden bu yana tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 103 dolardan aşağıda işlem görüyor. Bu da değerinde %46 oranında bir kayıp yaşadığı anlamına geliyor. Mevcut seviyelerde bile boğalar hâlâ tutunmakta zorlanıyor.

altcoin LUNA grafik

Günlük göreli güç endeksi (RSI) 36 endeksinde bulunuyor. Bu da satıcıların varlıklarını tasfiye etmeye devam ettiğini gösteriyor. Bir başka momentum osilatörü olan MACD orta hattın altında işlem görüyor. Bu da paritenin en azından kısa vadede devam etmesi için düşüş görünümüne işaret ediyor.

37,84 doların en düşük seviyesinden yükselen trend çizgisi 21 Ocak tarihinde test edildi. Sonunda ise bozuldu. Satıcılar buradan büyük bir aşağı yönlü hareket bekliyordu. Ancak fiyat burada konsolide oluyor. Şimdi ise işlem seansının en düşük seviyesinin altında bir günlük kapanış, hâkim eğilimin devam ettiğini gösterir.

İlk aşağı yönlü hedef, en son kasım ayında görülen seviyeler olan 52,57 dolar civarı olabilir. yatay Ayrıca altcoin Terra, 28 Kasım’ın en düşük seviyesi olan 42,20 dolarla bile karşılaşabilir.

Öte yandan, ertesi günün mumu daha yüksekten açılırsa ve bugünün en yüksek seviyesinin üzerinde işlem görürse, 70 dolar seviyesine kolayca yükselebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin