featured

Bu altcoin yükselişe başlayacak gibi duruyor! Satın almak için doğru zaman şimdi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Avalanche (AVAX), 2022 yılının başından itibaren sürekli bir ayı saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Kripto para birimi, bir önceki yükselişinde ulaştığı 128 dolar seviyesinden beri yaklaşık olarak %37 oranında kaybetti ve 0,5 FIB desteğine (79.2) düştü. Teknik grafik, bir toparlanma rallisi umuduyla bu destekten geri dönüş işaretleri gösteriyor.

Altcoin AVAX içi önemli teknik noktalar:

AVAX boğaları 100 günlük EMA’yı geri alıyor. Günlük Stokastik RSI, K ve D hattında yükseliş geçişini sağlıyor. Kripto para birimindeki gün içi işlem hacmi %19,2 oranında bir kayıp ile 858.8 milyon dolara geriledi.

Altcoin daha önce, 147 dolardaki tüm zamanların en yüksek direnç noktasını hedefleyen etkileyici bir toparlanma rallisine işaret etmişti. Bununla birlikte altcoin, 128 dolarlık bir ara dirençte yoğun bir arz ile karşı karşıya kaldı. Bu da düşüş eğilimine neden oldu.

altcoin AVAX

“Böylece fiyat tekrar düşmeye başladı ve 0,5 Fibonacci düzeltme seviyesine geri döndü. Kripto para biriminin fiyatı, geri dönüş için bu hafif ipucunu sunmadan önce bu destekten yeterli talep baskısını belirlemeye çalışmak için birkaç gün harcadı.”

Kripto para piyasasında yaşanan son kan banyosu, önemli EMA seviyelerini (20, 50 ve 100) yuttu. Fiyat hâlâ 200 EMA seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Bu da AVAX için genel bir yükseliş görünümü oluşturuyor.

Günlük RSI, K ve D çizgilerinde yükseliş geçişleri oluşturuyor. Yani, yükseliş hareketinin tersine çevrilmesi için daha fazla onay sağlandığını gösteriyor.

AVAX 4 saatlik grafik analizi

Altcoin’in fiyatı 4 saatlik grafiğinde çift dip modeli oluşturmuş durumda.

Kripto para birimi, 79.2 dolar tabanından çift dipli bir şekil oluşturuyor. Fiyat 98,2 dolarlık direnç çizgisine oldukça yakın. Bu seviyenin üzerinde belirleyici bir kırılma ve sürdürülebilirlik görülürse kripto para yatırımcıları uzun vadeli yatırım için fırsat bulabilirler.

Göreceli Güç Endeksi(63), fiyat hareketine kıyasla artan yükseliş eğilimini gösteriyor. Fiyat, daha düşük zaman dilimi çizelgesinde sabit bir ralli gösterdiğinden süper trend göstergesi yeşile dönebilir.

Altcoin AVAX için izlenmesi gereken önemli direnç seviyeleri 98,2 dolar ve 117 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 86 dolar ve 79,2 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin