Bu altcoin yükseliş potansiyeli veriyor! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin yükseliş potansiyeli veriyor! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin yükseliş potansiyeli veriyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu sonuçlara göre altcoin Monero fiyatı Mayıs ve Haziran çöküşünden sonra yükselişle toparlanmaya çalışıyor. Monero’nun geçmiş performansına göre Bitcoin’in geri çekilmesi altı gün sürerken altcıin’in 3 gün sürdü. Monero satış baskısına boyun eğmiş olsa da, XMR’nin düşüş baskısına karşı direncinin altını çiziyor. Monero’nun aylık zirvesi, Haziran ayındaki dip seviyesinden %79,8’lik bir yükselişi temsil ediyor.

Bu, Haziran ayının en düşük seviyelerinden Ağustos ayının en yüksek seviyelerine %42,08’lik bir ralli yöneten Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiği anlamına geliyor. Daha da önemlisi, XMR her çarpışmada hızla geri dönmeyi başardı. Yazım sırasında 0,236 Fibonacci seviyesinden sıçradıktan sonra zaten %11 arttı.

Güçlü toparlanma, yatırımcıların XMR konusunda iyimser olduklarını gösterebilir. Yazım sırasında dolaşımdaki arzları ve fiyat seviyeleri göz önüne alındığında Bitcoin ile karşılaştırıldığında değeri düşü kalıyor.

Monero’nun fiyat görünümü

Monero, en son çökmeden sonra toparlanmaya başladı. Ancak bazı yatırımcılar, Haziran’dan Temmuz’a kadar olan rallinin bir rahatlama rallisi olduğunu ve fiyatların daha da düşeceğini öne sürüyor. Son iki gündeki yükselişi, şaşırtıcı derecede düşük hacimlerle desteklendi.

Düşük hacim, yukarı yönün balina birikimi ile desteklenebileceğini gösteriyor.  Binance fonlama oranı, Ağustos ayının ikinci haftasındaki geri çekilmesine kıyasla hafifçe geri çekildi.

Duyarlılık, XMR’nin başka bir çöküş yaşaması durumunda güçlü talep toplayabileceğini doğruluyor. Ayrıca, altcoin sosyal hakimiyet metriği son 10 günde önemli ölçüde düşüş kaydetti. Sosyal baskınlıkta bir artış, daha fazla hacmin toplanmasına yardımcı olabilir ve potansiyel olarak daha sağlam bir fiyat hareketini destekleyebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin