featured

Bu altcoin, yükseliş ivmesini sağlamlaştırdı! Yukarıdaki hedefine ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. LTC için destek noktası 51,20 dolarda bulunuyor. Fiyat en son 52,45 dolardan reddedildi.

LTC fiyatının şu anda 51,70 dolardan çıkış yapmak üzere yükseliş eğiliminde olduğunu görülüyor. Bununla birlikte, boğalar ivme kaybediyor gibi olduğu için kripto para birimi 52,45 dolar seviyesinden reddediliyor. Altcoin’in, güne 51,26 dolardan başladı ve yavaş yavaş yukarı çıkarak 51,70 dolara ulaştı. Daha sonra 51,20 dolara doğru küçük bir düzeltme yaptı. Daha sonra yeniden 51,70 dolara döndüğü için destek noktasını sağlamlaştırdı.

LTC son 24 saatte %1,29 oranında değer kazandı ve şu anda 51 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para biriminin piyasa değeri 3,47 milyar dolar ve son 24 saatte 8,78 milyar dolarlık işlem hacmine sahip.

LTC 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Altcoin için günlük grafik, son 24 saattir bir yükseliş trendi içinde işlem gördüğünü gösteriyor. 51,20 dolardan destek bulmasının ardından yükseliş ivmesini sağlamlaştırdı. LTC için direnç noktası 52,45 dolarda bulunuyor. Eğer boğalar güç kaybetmezse fiyat 55 dolara kadar yükselebilir.

altcoin LTC grafik

Teknik göstergelerden RSI değeri şu anda 60 seviyesinin üzerinde. Bu da boğaların hâkimiyetini gösteren işaretlerden bir tanesi.  Bununla birlikte MACD göstergesi, LTC fiyatının yakın vadede satış baskısı altına girebileceğini göstererek düşüş bölgesine geçmeye hazırlanıyor gibi. 50 günlük ve 200 günlük basit hareketli ortalamalar aşağı doğru eğimli.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, altcoin fiyatının 50,80 dolardan destek bulduğundan beri yükseliş trendinde olduğu görülebilir. Altcoin fiyatı, daha yüksek zirveler ve daha yüksek düşüşler yaptı. Bu da boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor. LTC yükselen bir destek çizgisini izliyor. 52,45 doların üzerinde bir kırılma, yükselişi hızlandıracaktır.

Göreceli güç endeksi (RSI) şu anda aşırı alım seviyelerine yakın. Bu da fiyatların yakın vadede daha düşük seviyelerde düzelebileceğini gösteriyor. MACD göstergesi yükseliyor ve boğaların fiyatı kontrol ettiğini gösteriyor.

Sonuç olarak

Sonuç olarak, LTC için boğaların piyasanın kontrolünü ele geçirdiği ve daha yüksek seviyelere gitmek için hareket ettiği görülebilir.  Teknik göstergelerin çoğu, yakın vadede bir yükseliş patlaması beklendiği için boğaların lehine. Günlük ve saatlik grafikler, yakın vadede gerçekleşmesi muhtemel bir yükseliş kırılmasına işaret ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin