featured

Gözde altcoin, yükseliş için şartları zorluyor! Yatırımcılara bir sürpriz gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LINK fiyatı, günlük zaman diliminde 50 EMA seviyesinin üzerinde güçlü bir durumda. LINK, stake duyurusu öncesinde 10 dolara dokunduğu için yükseliş gösterdi. Altcoin’in fiyatı haftalık zaman diliminde 9 dolarda dirençle karşı karşıya.

LINK fiyatı son zamanlarda yükseliş gücü gösterdi. Fiyat, Tether’e (USDT) karşı temel direnci kırmak için mücadele etti. Aralık 2022’de planlanan staking ile altcoin’in büyük bir ralli umudu var. Belirsizliğe rağmen fiyat hareketi iyi görünüyordu. Özellikle kripto para piyasasındaki diğer altcoin’ler fiyat ve değerde önemli ölçüde düştüğü için şu an oldukça iyi durumda.

Haftalık fiyat grafiği analizi:

Chainlink kurucu ortağı Sergey Nazarov, bazı duyurular paylaştı. Buradaki amaç aralık ayında Stake’i başlatmak ve Web3 hizmetleri platformu için yeni bir ekonomik model oluşturmaktı.

Altcoin, son zamanlarda haftalık zaman diliminde 6,5 dolarlık düşük bir seviyeden 8 dolarlık yüksek bir seviyeye sıçradı. Ardından 7 dolarlık bir bölgede reddedildi.

LINK fiyatı, bu bölgeden 8,5 dolara yükseldi. Fiyat şu anda 10 dolarlık bir bölgeye yükselmek için kritik direnci kırmak için mücadele ediyor.

Altcoin’in ilk önce yüksek bir hacimle 9 dolarda bulunan direnç noktasını kırması gerekiyor. Eğer buradan reddedilirse LINK, 7 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test edebilir.

Haftalık grafikte altcoin için direnç noktası 9 dolarda iken, destek noktası ise 7 dolar seviyesinde bulunuyor.

Günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük zaman diliminde, fiyatın güçlü kalması ve yükseliş yapısını sürdürmeye devam etmesiyle birlikte LINK, güçlü kalmaya devam etti.

Altcoin, günlük zaman diliminde oluşturduğu bu yapıyı sürdürmeye devam ederse, fiyatın 8,5 doları kırarak 9 doların üzerine çıkmasını bekleyebiliriz.

LINK’in fiyatı, 50 Üstel Hareketli Ortalama’nın (EMA) üzerinde, ancak 200 EMA’nın altında işlem görüyor. 50 EMA seviyesi destek görevi görürken 200 EMA seviyesi, direnç görevi görüyor. 7,5 dolar ve 9,8 dolar LINK için günlük zaman diliminde sırasıyla 50 ve 200 EMA seviyelerine karşılık gelir.

altcoin LINK grafik

7,5 doların altında bir kırılma ve kapanış, yükseliş kurulumunu geçersiz kıldığı için LINK fiyatının daha düşük seviyeleri test etmesine sebep olabilir.

LINK için günlük grafikte direnç noktası 9,8 dolar seviyesinde iken, destek noktası ise 7,5 dolar seviyesinde bulunuyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin