featured

Gözde altcoin daha yukarısı için hazır! Takip edilmesi gereken kritik seviyeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların gözde altcoin’lerinden bir tanesi olan Binance Coin, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor.  BNB gece boyunca istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam etti. Altcoin’in bir sonraki direnç hedefi 506 dolar seviyesinde bulunuyor.

Son 24 saatte yaşadığı sürekli yükselişin ardından daha fazla yükselişin gelmesini beklendiğinden Binance Coin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen BNB, bir sonraki 506 dolarlık ana dirence ulaşmayı başaracak.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumunun geri dönüşünü gördü. Piyasa lideri Bitcoin yüzde 0,79 oranında artış yaşarken en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 1,53 oranında değer kazandı. Bu arada, bu yazının odaklandığı coin olan Binance Coin (BNB) ise neredeyse yüzde 2 oranında bir artış yaşayarak lider durumda.

Son 24 saatte Binance Coin fiyat hareketi: Binance Coin yavaş yavaş daha da yukarı yönlü hareket ediyor

BNB 468,94 dolar ile 495,73 dolar aralığında işlem gördü. Bu da son 24 saatte ılımlı bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 47,6 azalarak 2,28 milyar dolara geriledi. Bu arada, toplam piyasa değeri 82 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi piyasada genel sıralamada ise 3. sırada yer alıyor.

BNB 4 saatlik grafik analizi: BNB için bir sonraki hedef 500 dolar mı?

4 saatlik grafikte, Binance Coin fiyatının hâlâ yükseldiğini görebiliriz. Muhtemelen bugün 500 dolar seviyesine ulaşabilir.

Binance Coin fiyat hareketi bu hafta güçlü bir toparlanma gördü. Daha önce bir dizi düşük seviye belirledikten sonra, BNB nihayet 10 Ocak tarihinde 415 dolar civarına ulaşmıştı.

altcoin BNB

Oradan, BNB hızla yüzde 20 oranında yükseldi. Böylece önceki yerel zirvelerin üzerine çıktı. Sonraki günlerde, 470 dolara doğru yaşanan yavaş bir geri çekilme ise boğalar nihayet tükendiği için daha yüksek bir dip yaptı.

Ancak dün geç saatlerde Binance Coin fiyat hareketi, günün ilerleyen saatlerinde yükselmeye devam etti. Gece boyunca, BNB yavaşça yükseldi. Altcoin bugün ilerleyen saatlerde daha da fazla yükseliş yaşayabilir gibi görünüyor.

Binance Coin fiyat analizinde sonuç olarak

Mevcut yükselişin bugünün ilerleyen saatlerinde devam etmesi beklendiğinden Binance Coin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Altcoin, önümüzdeki 24 saat içinde bir sonraki direnç noktası olan 506 dolar seviyesini test edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin