featured

Bu altcoin, yeni yönünü belirlemeye çalışıyor! Yükseliş başlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Filecoin fiyatı, herhangi düzeltme hareketi yapmadan Nisan 2021’de kripto para piyasasıyla birlikte düştü. Bu düşüş, azalan bir üçgen şeklinde gerçekleşti.

Bu oluşum genellikle, çoğu yatırımcının FIL token’larını tasfiye ettiği bir trendin devam ettiğini kanıtlar. Ancak altcoin’in fiyatı güçlü bir yükseliş oluşumu gösterdi. Bu, bu kripto para birimi için yeni bir umut doğurabilir. Filecoin tekrar yükselecek mi, tekrar 180 dolara ulaşabilir mi?

Filecoin nedir?

Filecoin, kullanıcıların bilgisayarlarında yedek depolama alanı kiralamasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir depolama sağlayıcısıdır. Aynı zamanda dosya paylaşımı ve depolama hizmetleri sağlayan bilgisayar operatörlerini teşvik eden bir kripto para birimidir.

 

IPFS üzerine kurulmuş ve blockchain teknolojisine dayanan eşler arası bir dijital pazardır. Protokol herkese açıktır. Yani herkes katılabilir ve veri depolama alanı sağlamak için ödüller kazanabilir. Merkezi olmayan yaklaşımı nedeniyle, verileri tutmak için merkezi depolama sunucularına güvenmez.

Filecoin, şu anda merkezileştirilmiş veri depolama pazarındaki büyük oyuncuların hacmini azaltmak istiyor. Bu kripto para birimine göre büyük oyuncular depolama fiyatlarını, yetki alanlarını dikte eden ve hizmetleriyle tam olarak hangi müşterilere sunmak istediklerini seçme özgürlüğünü kullananlardır.

Filecoin fiyat analizi

Altcoin, zaten bir trend çizgisini kırmış durumda. Bu da bu fiyatın bir yükseliş trendi oluşturacağının bir göstergesidir. Ancak altcoin’in fiyatı 26,21 dolar civarında bulunan direnç noktasında yeniden reddedildi. Bu yüzden birçok analist, fiyatın yeni bir yükseliş trendi başlatacağını düşünmüyor.

altcoin FIL grafik

Altcoin’in fiyatının kesin olarak yükseliş trendine girebilmesi için Filecoin’in 26,21 dolarda bulunan direnç noktasını başarılı bir şekilde kırması gerekiyor. Eğer bu direnç kırılmaz ise fiyat yeniden düşmeye başlayabilir.

Altcoin’in değeri, 16,13 dolar seviyesinin altına düştüğünde yeni bir dip oluşturabilir. Bu dip seviyenin 10 dolar civarında olması bekleniliyor. FIL için bir sonraki destek noktası ise 7,50 dolar seviyesine bulunuyor. Bununla birlikte, destek noktasının önünde oldukça önemli ve psikolojik bir seviye olan 10 dolar bulunuyor.

Cryptoticker 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin