featured

Bu altcoin, hareket yönünü belirlemekte zorluk yaşıyor! Kırılma hangi yöne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Litecoin (LTC) uzun vadeli bir yükseliş yapısını onaylıyor. Ancak şu anda kısa vadeli eğilimin yönü hâlâ düşüşe işaret ediyor.

LTC, Nisan 2021’de 413,49 dolara ulaştığından bu yana düşüyor. Bu olumsuz hareket sonucunda altcoin’in fiyatı haziran ayında 40,30 dolara kadar geriledi.

LTC, daha sonra sıçradı ve 1,288 gündür artan bir destek çizgisini doğruladı. Bu, hattın eğimine güç kazandıran üçüncü dokunuştur. Ayrıca, fiyat Nisan 2021’den bu yana azalan bir destek çizgisini takip ediyor.

Devam eden artışa rağmen, haftalık RSI hâlâ düşüşe işaret ediyor. Dolayısıyla RSI, olumlu sinyaller göndermeden önce yükseliş hissiyatı kesinleşemez.

altcoin LTC grafik

Altcoin fiyat hareketi

Günlük grafik biraz karışık işaretler gönderiyor. Bu nedenle gelecekteki trendin yönünü doğrulamakta başarısız oluyor.

Yükseliş tarafında altcoin, aralık ayından bu yana yürürlükte olan azalan bir paralel kanal içinde işlem görüyor gibi görünüyor.

14 Haziran’da bu kanalın altında sapmış olsa da, daha sonra geri aldı. Şu anda fiyat, güçlü bir yükseliş işareti olacak olan orta çizginin üzerine çıkma girişiminde bulunuyor.

Ancak günlük RSI, yükselen destek çizgisinden (yeşil çizgi) ayrıldığı için düşüş eğiliminde. Bu tür kırılmalar genellikle yukarı yönlü hareketin sona erdiğinin işaretleridir. Kanalın ortasının altına bir düşüş bu olasılığı doğrulayacaktır.

Kısa vadeli hareket

Kripto para yatırımcısı ve analisti olan @Altstreetbet, artışın düzeltici olduğunu ve fiyatın şu anda düşüş eğiliminde olduğunu belirten bir LTC grafiğini tweetledi.

13 Haziran’da başlayan yukarı yönlü hareketin bir A-B-C düzeltme yapısı (sarı) olduğunu düşündüren kısa vadeli sayım düşüş eğilimi gösteriyor. A:C dalgaları, bu tür yapılarda yaygın olan tam olarak 1:1 oranındaydı.

Ek olarak, C dalgası yükselen kamanın şekli. Alt dalga sayısı siyah olarak verilmiştir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin