featured

Bu altcoin, yönünü belirlemekte kararsızlık yaşıyor! İşte, takip edilmesi gereken kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Axie Infinity (AXS) yükseliş sapması oluştursa da, alçalan bir direnç çizgisinden çıkarak trendi henüz doğrulamadı. Bunu yapmak, yukarı doğru bir hareketi katalize edebilir.

AXS, Sky Mavis tarafından Ethereum blockchain’i üzerine inşa edilmiş bir oyna-kazan oyunu olan Axie Infinity’nin yerel token’ıdır. AXS token’ı, öğeleri üretmek için ve oyun öğeleri satın almak için kullanılabilir.

Axie Infinity oyununun yanı sıra, Sky Mavis tarafından desteklenen topluluk odaklı bir proje olan inşaatçı programı, gelecekte Axie ekosisteminde çeşitli yeni oyunlar başlatacak. İlk inşaatçılar programı olan oyun Axie Doll, 16 Aralık’ta yayınlandı.

Axie Doll, orijinal Axie Infinity oyunuyla aynı dijital evcil hayvanlar ile oynanabilecek bir hayatta kalma/aksiyon oyunudur. Ayrıca, oyun içi yardımcı program token’ı olan Küçük Aşk İksiri (SLP) için bir yakma mekanizması görevi görecek.

AXS fiyatı kritik direncin altında

Günlük zaman dilimindeki teknik analiz, AXS fiyatının Mayıs ayının başından bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında işlem gördüğünü gösteriyor. Bu direnç noktası, şimdiye kadar beş reddedilmeye neden oldu. Bunlardan en sonuncusu ise 5 Aralık’ta gerçekleşti. Bunun ardından altcoin’in fiyatı %37 oranında değer kaybetti.

Reddedilmeye rağmen, günlük RSI’da ilginç bir yükseliş işareti var. Gösterge, Ekim-Kasım aylarında yükseliş sapması oluşturdu. Bu sapmanın trend çizgisi ise hâlâ oldukça sağlam.

Bu şekilde kaldığı sürece, kırılma olasılığı hâlâ geçerlidir. Eğer biri gerçekleşirse, altcoin için direnç noktası 12,50 dolar seviyesinde olacaktır. Bununla birlikte eğer trend çizgisi kırılırsa en olası senaryo, yılın en düşük seviyesine doğru bir çöküş olacaktır.

altcoin AXS grafik

Kısa vadeli bir arıza gerçekleşebilir

Günlük zaman diliminde trendin yönü konusunda bir belirsizlik olsa da, altı saatlik grafik düşüşe işaret ediyor. 6 saatlik grafik, altcoin fiyatının yükselen bir destek çizgisinden kırıldığını gösteriyor. Son 24 saat içinde, bunu direnç noktası olarak doğrulama sürecindeydi.

Arızanın bir sonucu olarak en olası fiyat senaryosu, aşağı yönlü hareketin 5,75 dolara ve ardından 4,50 dolara doğru düşüş yaşamasıdır. Bu, günlük zaman dilimindeki yükseliş sapmasını geçersiz kılar.

AXS fiyatı destek noktasını geri alırsa, düşüş trendi tersine çevrilecektir.

Sonuç olarak, altcoin’in fiyat eğiliminin yönünün ne olduğu konusunda bir belirsizlik var. AXS fiyatının yükselen destek çizgisindeki hareketi, gelecekteki eğilimin belirlenmesinde yardımcı olacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin