featured

Gözde altcoin, yeni yıldaki ilk rallisini gerçekleştirdi! Yükselişe devam edebilmesi için bir şart var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, geçtiğimiz hafta ayıları yenmek için savunmaya geçti. SOL için destek 9,5 dolarda iken, direnç noktası ise 15 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat neredeyse 8 dolara düştükten sonra, altcoin’in düşüş eğilimi devam edecek gibi görünüyordu. Ancak bu durum, Pazartesi günü fiyatın 9,5 dolarda iyi bir destek bulduktan sonra aniden yükselmesiyle kesintiye uğradı. Sonuç olarak SOL, haftalık grafiği %34’lük bir ralli ile kapattı. Bu hareket sonucunda fiyat 14 dolara kadar yükseldi Gözde altcoin için kritik direnç noktası da 15 dolarda bulunuyor.

altcoin SOL grafik

Bazı teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim, Pazartesi günü patladı ve Çarşamba gününe kadar yüksek kaldı. Bugün hacim kırmızıda açıldı ve fiyat düşüyor. Bu da bir geri çekilmenin gerçekleşebileceği anlamına gelebilir.

RSI: Günlük RSI hızla 50 işaretinin üzerine çıktı ve neredeyse 60’a ulaştı. Boğalar bu göstergeyi 50 işaretinin üzerinde tutmayı başarırsa, eğilim yükselişe geçebilir.

MACD: Günlük MACD Pazartesi günü yükseliş eğilimini tamamladı ve histogram daha yüksek seviyeler oluşturmaya devam ediyor. Bu devam ettiği sürece, görünüm olumlu kalacaktır.

SOL için mevcut önyargı şu anda yükseliş yönünde. Ancak bu eğilimin kesinleşmesi için altcoin’in 15 dolarda bulunan direnç noktasını kırması ve üzerinde kalması gerekiyor.

Kısa vadeli tahmin

Şu anda altcoin için en büyük zorluk, 15 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkmak. Bu, trenddeki değişikliği onaylayacak ve grafiği yükselişe çevirecektir. Ancak SOL bunu başaramasa bile, alıcılar fiyatı iki haneli seviyelerde tuttukları sürece bu onlar için önemli bir zafer sayılabilir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin