Bu altcoin'in yeniden zirve yapması için gereken şartlar neler? Popüler analist açıkladı
Bu altcoin'in yeniden zirve yapması için gereken şartlar neler? Popüler analist açıkladı

Bu altcoin’in yeniden zirve yapması için gereken şartlar neler? Popüler analist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano; projelerin, yatırımcıların ve zincirleme faaliyetlerin sayısında büyük bir büyüme kaydetti. Ethereum katili, altcoin fiyat tablosunda gizli bir düşüş eğilimi ile bir düzeltme yaşadı.

Analistler, işlem hacmindeki bir artışın Cardano fiyatını 200 günlük EMA’nın üzerine çıkarabileceğine ve 1,60 dolar olarak bir hedef belirleyebileceğine inanıyor.

Cardano fiyatı, 3.4 milyon adres altında kaldığı için yakın zamanda bir geri çekildi. Yine de analistler altcoin fiyatında bir toparlanma öngördüler ve hedefi 1,60 dolar olarak belirlediler.

Cardano fiyatı gözleri 1,60 dolar hedefine sabitledi

Ethereum katili Cardano, altcoin 200 günlük EMA’nın üzerine çıkmaya çalışırken son fiyat düşüşünden kurtulma yolunda. Cardano’nun zincir içi ölçümlerinde, ADA’yı tutan cüzdan adreslerinin sayısında, ağdaki dApp’lerde ve blockchaindeki ticaret hacminde tutarlı bir büyüme oldu.

Yatırımcılar, ticaret hacmindeki son düşüşün Cardano fiyatını olumsuz etkilediğine inanıyor. ADA’yı bir yıldan fazla bir süredir elinde tutan Cardano yatırımcılarının %11’i, tam olarak 1.25 milyonu kârlı kalırken, büyük bir çoğunluk cari fiyattan zarar gördü.

Cardano ağındaki projelerin sayısı arttı ve blok zincirinde toplam 1000’e ulaştı. Cardano, Hydra’nın hızla yaklaşan lansmanı ile ekosistemini optimize etmeyi hedefliyor.

Şu anda Cardano ağındaki projelerin %47’den fazlası NFT koleksiyonlarıdır ve metaverse dünyasının hızla benimsenmesiyle bu sayının artması ve ADA ekosistemine sermaye akışının artması muhtemeldir. Tarihsel olarak, girişteki artış, altcoin’de bir fiyat artışını tetikler.

Analistler, Cardano fiyat trendini değerlendirdi ve altcoin’de bir toparlanma öngördü. Kıdemli analistler, Cardano fiyatının bir kopuş gerçekleştirdikten sonra daha yüksek bir zirve ürettiğine inanıyor. Cardano’nun hacim profili, altcoin’i daha fazla kayıptan kurtarabilir ve 1,6 dolar hedefine doğru ilerleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin