featured

Yatırımcılar dikkat! Bu altcoin yeni ralli sinyalleri veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Harmony (ONE), yaptığı toparlanma rallisi ise zor bir destek noktasından 0,16 dolar seviyesine doğru yükseliyor. Tersine dönüş hareketi, çift dipli bir model oluşturuyor. Bu da yeni bir yükseliş rallisine işaret ediyor. Altcoin 0,16 dolarda bulunan boyun çizgisini aşarsa, satın alma baskısında olağanüstü bir büyüme gerçekleşebilir.

Altcoin için bazı önemli bilgiler

ONE fiyatı, grafiğinde çift dipli bir desen oluşturmuş durumda. Harmony coin’deki 24 saatlik işlem hacmi %17,15 oranında bir düşüş ile 106,5 milyon dolar.

Mart ayının ilk yarısında piyasaya hâkim olan Harmony (ONE) satıcıları, altcoin fiyatını %27 oranında düşürerek 0,12 dolar seviyesine gerilettiler. Ancak altta yatan talep, fiyatı daha da yükseltti ve geçen hafta %25 oranında bir artış yaşanmasına neden oldu.

Boğaların dönüşü ile 0,16 dolar seviyesinde bir boyun çizgisi ile çift dipli bir desen oluşuyor. Bu nedenle, trend ivme kazandıkça kırılma şansının artmasıyla birlikte en azından boyun çizgisine doğru bir ralli bekleniyor.

Altcoin ONE grafik

Alıcıların bu seviyeden koparma şanslarını daha da artırmak için 50 günlük EMA’nın üzerinde kesin bir kapanış yapmaları gerek. Bununla birlikte, mart ayının ilk günlerinde de gözlemlendiği gibi, 0,16 dolar seviyesinde bulunan zorlu satıcıların yenilmesi lazım.

Bu nedenle boyun çizgisinden bir geri dönüş, altcoin fiyatının 20 günlük EMA’yı 0,14 dolara yakın bir seviyeden yeniden test etmesine neden olabilir. EMA’nın çökmesi durumunda, 0,12 dolarda bulunan yatay seviye aktif destek sağlayacak ve dip oluşturmada yardımcı olacaktır.

Günlük mum grafiği, 0,16 dolar ve 0,225 dolar seviyelerinde önemli satış aktivitelerinin gözlemlendiğini gösteriyor. Öte yandan talebin 0,14 dolar ve 0,12 dolar seviyelerinde olması beklenebilir.

ONE için bazı teknik göstergeler

Son yükseliş dönüş hareketi ile, 20 günlük EMA’nın üzerinde bir kırılma yaşanarak 50 günlük EMA’ya yaklaşılıyor. Ek olarak daha kısa EMA, yükseliş eğilimi olasılığının arttığını gösteren bir tersine dönüş hareketini gösterir.

ONE fiyat hareketindeki son iki düşüşle ilgili olarak, RSI daha yüksek bir eğilim göstererek belirgin bir yükseliş sapması sergiliyor. Bu da çift dip modelini tamamlama için daha iyi bir olasılık sağlayan, fiyattaki artan temel yükselişi gösterir.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 22 dolar ve 30 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 17,3 dolar ve 15 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin