altcoin

Kritik destekten seken altcoin yeni bir ralliye başlayabilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, şu anda 1,3 dolarda daha yüksek bir düşük seviyenin kurulduğunu gördüğümüz için bugün yükseliş gösteriyor. Oradan, ADA/USD’nin önümüzdeki 24 saat içinde yükselmeye devam etmesini ve 1,38 dolar direncini kırmayı bekliyoruz.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde geri çekilme gördü. Bitcoin ve Ethereum, yüzde 1,56 ve yüzde 1,41 kayıpla kırmızı renkte. Bu arada, Cardano (ADA) neredeyse yüzde 3 kaybettiği için biraz daha kötü bir düşüş gördü.

ADA/USD, son 24 saat içinde orta düzeyde bir oynaklığa işaret ederek 1,30 – 1,37 dolar aralığında işlem gördü. Ticaret hacmi yüzde 22,45 artarak toplam 1,07 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 4,27 milyar dolar civarında işlem gördü ve altcoin genel olarak 6. sırada yer aldı.

Cardano’nun altcoin’i ADA yeni bir ralliye mi hazırlanıyor?

4 saatlik grafikte, altcoin’in fiyatının 1,30 dolarda destek bulduğunu görebiliriz, bu da muhtemelen bugün ilerleyen saatlerde başka bir ralliye yol açacak.

Cardano (ADA) altcoin analizi

Cardano fiyatı geçen hafta yüzde 18’in üzerinde güçlü bir düşüş gördü ve bu da 1.30 dolar civarında daha düşük bir seviye ile sonuçlandı. Oradan, piyasa düşüşe tepki verdiği için yerel direnç 1,38 dolarda kuruldu.

1 Ocak’ta direnç, kırılma olmaksızın yeniden test edildi ve ADA/USD’yi konsolidasyona yönlendirdi. Dün, ayılar kontrolü tekrar devraldı ve piyasayı aşağı çekti.

Cardano fiyat hareketi bir gecede 1,30 dolarda destek buldu ve bu da potansiyel olarak daha yüksek bir dip noktasının belirlendiğini gösteriyor. Önümüzdeki saatlerde daha fazla yükseliş görülürse, ADA/USD’nin önümüzdeki günlerde güçlü bir yükseliş daha görmesini ve 1,38 dolarlık mevcut direncin üzerinde daha yüksek bir zirveye çıkmasını bekliyoruz.

Altcoin’i ne bekliyor?

Cardano fiyat analizi bugün yükselişe geçti, çünkü yeni bir yüksek düşük bir gecede 1,30 dolara ayarlandı ve o zamandan beri hafif bir tepkiye yol açtı. Bu nedenle, ADA/USD’nin şimdi bir kez daha yükselişe geçerek 1.38 dolarlık yerel direnci kırmaya hazır olduğunu varsayıyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin