featured

Bu altcoin sonunda yatırımcıların yüzünü güldürdü! Yükselişe devam mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Filecoin için bugün yapılan fiyat analizi yükselişi gösteriyor. Altcoin için mevcut destek noktası 19,2 dolarda iken, direnç noktası ise 21,9 dolar seviyesinde bulunuyor.

Filecoin bugün fiyatında önemli bir artış gösterdi ve yükseliş eğilimi belirtileri göstermeye devam ediyor. FIL fiyatı, 19,3 dolarlık direncin üzerine çıktı. Dün 19,6 dolarda kalan altcoin bugün daha fazla yükselerek 20,3 dolar seviyesine ulaşmayı başardı. Bu seviye bir haftanın en yüksek değeri.

Boğalar piyasada liderliğini sürdürmeyi başardığı için, bugün fiyat yükselmeye devam etti. Altcoin değerinin önümüzdeki saatlerde daha da artması bekleniyor.

FIL 1 günlük fiyat grafiği analizi: Altcoin yükseliş momentumunu devam ettiriyor

1 günlük Filecoin fiyat analizi, fiyat fonksiyonunun bugün için yukarı doğru olduğunu gösteriyor. Fiyat bugün yükseldi ve altcoin bu yazı yazılırken 20,3 dolardan işlem görüyor. Fiyat seviyesindeki artışlar küçük olsa da, altcoin son 24 saat içinde yüzde 5,60 oranında değer kazandı. FIL, geçen haftdan beri toplam %8,80 oranında artış gösterdi. Piyasadaki sürekli düşüş hareketleri sona eriyor gibi görünüyor. Bu yüzden FIL, bu hafta değerini korumada başarılı oldu.

altcoin FIL grafik

Fiyat fonksiyonu geçen hafta yavaş kaldı. Ancak volatilite hâlâ yüksek ve Bollinger Bantları ortalaması 24,6 dolara geldi. Bollinger Bantları Göstergesinin üst ucu en güçlü direnci temsil eden 34,2 dolarda iken, alt ucu ise en güçlü desteği temsil eden 15 dolarda bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI), göstergenin satış bölgesinden çıkması nedeniyle, bugünkü yükseliş hareketlerinin ardından endeks 31’e kadar yükseldi.

Filecoin fiyat analizinde son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Filecoin fiyat analizi de altcoin’in piyasa değerinde iyi bir artış tespit edildiğinden yükseliş eğilimini doğruluyor. Boğalar daha önce piyasa trendlerini kontrol etse de, ayılar fiyat fonksiyonunu engelliyordu. Hatta dört saat önce de bir düzeltme hareketi gözlemlendi.

Ancak şimdi fiyat, volatilite göstergesinin üst sınırına yakın işlem gördüğü için tekrar yukarı aralığı kapsıyor. Fiyat, son yükseliş aktivitesinin bir sonucu olarak şu anda 20,3 dolar seviyesinde bulunuyor.

Şu anda hareketli ortalama değeri 19,7 dolarda bulunuyor. Bu da bir yükseliş trendinin gelme olasılığının yüksek olduğu anlamına geliyor. Bollinger Bantları Göstergesinin üst ucu 20,55 dolarda direnç noktasını temsil ederken, alt ucu 18,1 dolara. RSI değeri ise son dört saat içinde fiyatın yüksek seyretmesinden sonra 58 endeksine yükseldi.

Filecoin fiyat analizinde sonuç olarak

Filecoin fiyat analizi, daha önce gözlemlenen düzeltmeye rağmen gün içinde başka bir düşüş hareketi gözlemlenmediği için bugün yükseliş gösteriyor. Son dört saat boyunca yükseliş momentumu arttı. RSI eğrisi de düşük satış bölgesinin üzerine çıktı. Altcoin’in 21 dolar seviyesine doğru yukarı yönlü devam etmesi bekleniliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin