Bu altcoin yatırımcıları dikkat: Ayılar hakimiyeti ele aldı; düşüş derinleşebilir
Bu altcoin yatırımcıları dikkat: Ayılar hakimiyeti ele aldı; düşüş derinleşebilir

Bu altcoin yatırımcıları dikkat: Ayılar hakimiyeti ele aldı; düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AAVE fiyat analizi, ayılar bugün bile lider pozisyonu işgal ettiğinden, altcoin fiyatı gün içinde düşüş eğilimi gösteriyor. Ayılar piyasaya hakim olduğu için fiyat son iki hafta içinde sert bir sınıra indi. Benzer bir eğilim, satış baskısı nedeniyle fiyatın 141,66 dolara düştüğü gün içinde gözlendi. Mevcut trendin gelecekte de devam etmesi halinde AAVE fiyatında daha fazla düşüş bekleniyor.

AAVE 1 günlük fiyat tablosu: Ayılar, fiyatı 141,66 dolara düşürdü

Günlük AAVE fiyat analizi, mevcut fiyat trendleri hakkında olumsuz bir ipucu veriyor. Ayılar piyasayı ele geçiriyor gibi görünüyor ve son 24 saat boyunca altcoin değerinde önemli bir düşüş gözlemlendi. Satış faaliyeti açıkça artıyor ve yakında kripto para biriminin değerinde bir düşüş daha yaşanabilir. Fiyat şu anda hareketli ortalama (MA) değerinden, yani 156,93 dolardan daha düşük durumda.

AAVE price analysis: Bearish swing results in massive fall up to $141.66 edge 1

Bollinger bantları arasındaki alan genişliyor, bu da mevcut düşüş dalgasının önümüzdeki hafta boyunca uzaması ihtimalinin yüksek olduğu anlamına geliyor. Bollinger bantları göstergesinin üst kenarı 261,81 dolar değerini gösterirken, alt kenarı 122,02 doları gösterir.

AAVE için saatlik fiyat tahmini, boğalar son dört saatte küçük bir kazanç sağladığı için yükseliş yönünde ilerliyor. Önceki saatler için piyasa trendlerinde sürekli değişiklikler oldu ve şu anda boğalar üstünlük kazanıyor gibi görünüyor. Altcoin değeri, daha fazla alım faaliyeti kaydedildiği için son dört saatte 141,65 dolara yükseldi. Fiyat, hareketli ortalama değerine, yani 144,48 dolara kıyasla hâlâ düşük seviyede bulunuyor.

AAVE price analysis: Bearish swing results in massive fall up to $141.66 edge 2

SMA 50 eğrisi ile SMA 20 eğrisi arasında bir geçiş daha önce kaydedildi, ancak şimdi durum boğalar için netleşiyor. Üst Bollinger bandı 159,11 dolar pozisyonunda dururken, alt Bollinger bandı 137,76 dolar pozisyonuna yerleşiyor. Son olarak, RSI grafiği puanda hafif bir iyileşme gösteriyor.

AAVE price analysis: Bearish swing results in massive fall up to $141.66 edge 3

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, AAVE için piyasa eğilimleri nispeten düşüş yönündeydi. Bu, bir satış sinyali gösteren teknik göstergeler tablosuyla belli oluyor. On beş gösterge şu anda satış pozisyonunda duruyor; dokuzu nötr, sadece ikisi alım bölgesinde.

Hareketli Ortalama Göstergesine doğru ilerlersek, satıcılar için olumlu bir sinyal veriyor. Toplam 13 gösterge satış noktasında, bir gösterge ise nötr ve satın alma noktalarında duruyor. Osilatörler, iki gösterge satış pozisyonunda olduğu için gün için nötr bir eğilime işaret ediyor; sekiz gösterge nötr, yalnızca bir gösterge satın alan göstergede.

AAVE fiyat analizi sonucu

Yukarıdaki bir günlük ve dört saatlik AAVE fiyat analizi, bugünün altcoin değerinde önemli bir düşüş olduğunu gösteriyor. Bugün, altcoin 141,66 dolar sınırına kadar düşürüldü ve büyük olasılıkla, önümüzdeki hafta kripto para birimi tarafından daha fazla kayıpla karşılaşılması bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin