featured

Gözde altcoin, yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı! Kayıpları telafi edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birkaç gün önce gözde altcoin ApeCoin (APE), ApeCoin İyileştirme Önerileri (AIP’ler) ile ilgili bazı son gelişmeleri açıkladı. Yapılan yeni duyuruya göre APE, ApeCoin Bug Bounty Programını başlatma teklifini kabul etti. Yapılan oylama doğrultusunda token’ın staking işlemlerini erteleme kararı aldı.

altcoin APE

Messari bir tweet’te, gecikmenin APE yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratmasına rağmen, ApeCoin’in akıllı sözleşmelerinin güvenliğini sağlayacağı için olumlu sonuçlar da verebileceğini bildirdi.

Söz konusu program için oy verme süreci 28 Ekim’de başladı ve 3 Kasım’da sona erdi. Gözden geçirilmiş plana göre, ApeCoin staking önümüzdeki ay 7 Aralık’ta başlayacak.

 

ApeCoin’in NFT alanı da son zamanlarda yatırımcılara umut veren bir miktar büyüme kaydetti. ApeCoin ile ilişkili bir NFT olan MAYC, satışlarında yaklaşık %30 oranında umut verici bir artış kaydetti.

İlginç bir şekilde bu yeni duyuru, hem son 24 saatte hem de geçen hafta fiyatında %8’in üzerinde bir düşüş kaydettiği için fiyat hareketleri açısından altcoin’e yardımcı olamadı.

CoinMarketCap verilerine göre APE, bu yazının yazıldığı sırada 4,25 dolar civarında işlem görüyor. Piyasa değeri ise 1,3 milyar doların üzerinde.

Kötü görünen gelişmeler

Gözde altcoin’in günlük grafiği, ayıların piyasada büyük bir avantaja sahip olduğunu ve MACD’nin düşüş eğilimi göstermesiyle işlerin daha da kötüye gitmek üzere olduğunu ortaya koydu. Ayrıca, EMA’lar 55 günlük EMA 20 günlük EMA’nın üzerinde durduğundan, daha fazla düşüşe işaret etti.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI) de bir düşüş kaydetti ve nötr işaretin altında kaldı. Para Akışı Endeksi (MFI), RSI ile aynı rotayı izledi. MFI, bu yazının yazıldığı sırada nötr işarette duruyor. Bu da yine bir başka düşüş sinyalidir.

Ortam dosyası

Teknik göstergeler fiyatı kurtarabilir mi?

Şaşırtıcı bir şekilde altcoin, son birkaç gün içinde kötü performans göstermesine rağmen birkaç zincir üstü ölçüm APE lehineydi. Örneğin, APE’nin kripto topluluğundaki popülaritesini yansıtan sosyal hacmi arttı. ApeCoin’in ağ büyümesi de olumlu bir sinyal olarak bir artış kaydetti.

Döviz çıkışı 7 Kasım’da yükseldi. Bu, yükseliş sinyali olduğu için iyimser görünüm sunuyor. Ancak, APE’nin MVRV değeri son birkaç gün içinde yükselemedi. Bu da altcoin’in daha fazla düşüş yaşayabilme şansını artıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin