featured

Bu altcoin, ya dibe vuracak ya da büyük bir kopuş yaşayacak! İşte, takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Aptos (APT) fiyatı, 23 Ekim’den beri bir düzeltme hareketi içinde. Şu anda fiyat, düzeltmenin son ayağında gibi görünüyor. Bu da mevcut destek alanından bir bozulmaya neden olabilir.

APT için teknik göstergeler, fiyatın 23 Ekim’de 10,33 dolara ulaşmasından beri azalan paralel kanal içinde bir azaldığını gösteriyor.

Aşağı yönlü hareket sonucunda altcoin, 2 Kasım’da 7,12 dolara kadar düştü. Ardından gelen sıçrama ile 7,15 dolarlık bölge yatay bir destek olarak doğrulandı.

Azalan paralel kanallar genellikle düzeltici yapılar içerir. Bu da olası bir kopuş olacağı anlamına gelir. Bunlardan bir tane meydana gelirse, bir sonraki en yakın direnç noktası 8,34 dolarda olacaktır.

Ancak sıçramaya rağmen, APT fiyatı henüz kanalın ortasının üzerine çıkmadı. Bunu gerçekleştirmesi, nihai bir kopuşun beklendiğinin bir işareti olacaktır.

Ayrıca, günlük RSI hâlâ düşüşte. Şu anda herhangi bir düşüş eğilimi oluşturmadı ama hâlâ 50 işaretinin altında bulunuyor.

altcoin APT grafik

Bu nedenle, uzun vadeli bir düzeltici modelde alım satım yapılmasına rağmen, altcoin’in yukarı yönlü fiyat hareketine işaret eden hiçbir şey yok. Bu yüzden yaklaşan bir geri dönüş olduğu söylenebilir. 7,15 dolar seviyesinin altında bir günlük kapanış düşüşü hızlandırabilir. Bunun sonucunda da yeni dip seviyelerine dokunulabilir.

Dalga sayısı analizi

23 Ekim’den bu yana yaşanan düşüş, karmaşık bir düzeltme modeline benziyor. Önemli ölçüde örtüşme ve hareketin kanal içinde yer alması bu olasılığı desteklemektedir.

Bu doğruysa altcoin fiyatının bir W-X-Y-X-Z düzeltmesinin Z-Dalgasında olduğu anlamına gelir. Y dalgası en uzun olduğundan, W ve Z dalgalarının 1:1 oranında olması mantıklı olacaktır. Böylece fiyat, 6,50 dolara kadar düşebilir.

Ayrıca bu alan yukarıda bahsedilen kanalın destek hattı ile örtüşmektedir. Bu birleşme nedeniyle, düşüş yaşanması yüksek bir ihtimaldir.

Öte yandan, kanalın direnç noktasının üzerinde bir kırılma gerçekleşmesi durumunda APT için düşüş tezi geçersiz kılınacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin