Bu altcoin verileri yükseliş sinyali veriyor! Alım fırsatı mı?
Bu altcoin verileri yükseliş sinyali veriyor! Alım fırsatı mı?

Bu altcoin verileri yükseliş sinyali veriyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin boğa koşusunu başlatmak için 23,5 dolar direncini aşmaya çalışıyor. Chainlink (LINK) fiyatı bir hafta içerisinde yaklaşık %24 artış kaydetti. Yazım sırasında 15,65 dolardan işlem görüyor. Zincir üstü analitik firması Santiment tarafından elde edilen verilere göre LINK fiyatındaki bu yükselişin nedeni aktif adres etkinliğindeki artış. Rusya-Ukrayna savaşının başladığı 24 Şubat’tan bu yana, aktif adreslerdeki her yükseliş, fiyatı daha da yukarı çekmekte etkili oldu.

Aktif adres sayısı artıyor! Sırada ne var?

Santiment, Pazartesi günü yayınladığı bir tweet’te, fiyat sapma grafiğinin aktif adresinin yükseliş fiyat hareketlerini gösterdiğini bildirdi. Tipik olarak, LINK fiyatı, grafikte gösterildiği gibi, aktif adresin yeşil bölgede fiyat farklılaşması hareketlerinden sonra yükseldi. Santiment verileri, fiyat hareketlerinin genel olarak tersine döndüğü geri çekilme seviyelerini de ortaya koyuyor.

Chainlink active address price divergence

“#Chainlink, 24 Şubat’ta #savaş haberlerinde dibe vurduğundan bu yana +%24 arttı. Artışlar, $LINK adres etkinliğindeki ani yükselişler tarafından yönlendirildi ve yeşil bölgeye aktif adres/fiyat farklılaşması itmeler mükemmel yükseliş doğrulayıcıları olarak işe yaradı.“

Ocak ayında, altcoin’in aktif fiyat adresi büyük ölçüde düşmüştü. Altcoin 68 seviyesine yaklaştı ve bu da LINK fiyatının hızla düşmesine neden oldu. Ayrıca, Mart ayında, Chainlink etkin fiyat adresi yeşil bölgede hareket ederek çok sayıda ani yükseliş oluşturarak LINK fiyatının yükselmesine neden oldu. Bu nedenle, mevcut veriler yükseliş hissini doğrulayarak fiyatı buradan daha yükseğe çıkmaya zorluyor.

Mevcut Santiment aktif adres fiyat sapma verilerine göre, fiyatın önümüzdeki birkaç gün içinde yükselmeye devam edebilir. Yazım sırasında altcoin fiyatı son 24 saatte yaklaşık %7 arttı ve fiyat 15,65 dolara yakın işlem gördü. Fiyat hareketi, direnç seviyesini 15,80 dolardan geçmek isteyen yukarı kanalda bir yükseliş hareketi çiziyor. LINK fiyatı 2 Mart direnç seviyesini kırarsa, önemli ölçüde yükselebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin