featured

Bu altcoin, üç saat içinde yüzde 40’lık bir patlama yaşadı! İşte yükselişin arkasındaki sebep…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kıdemli DeFi Ren Protocol’ün yerel token’ı olan REN, kripto para piyasasındaki altcoin’lerin çoğundan daha iyi bir performans gösteriyor.

Twitter’da @lookonchain adını kullanan bir kripto para analisti, Ren Protocol’ün (REN) fiyatındaki son artış durumu hakkında gözlemlerini paylaştı.

REN, Binance satın alma söylentileri üzerine fırlıyor

Anonim blockchain araştırmacısı @lookonchain, Ren Protokolü (REN) fiyatının şaşırtıcı bir şekilde %40’lık artışının ardındaki olası nedenleri paylaşmak için Twitter’a gitti. Altcoin, üç saatten kısa bir süre içinde büyük spot borsalarda 0,1 dolardan neredeyse 0,14 dolara sıçradı.

REN altcoin

Bu nedenle REN, CoinMarketCap’teki ilk 150 kripto para birimi arasında en iyi performansı gösterenl altcoin’lerden bir tanesi oldu. Analist, Ren Protocol’ün (REN) en büyük kripto para ekosistemi olan Binance tarafından satın alınabileceğine dair söylentilerin bu muhteşem yükselişin temel tetikleyicisi olduğunu düşünüyor.

Takipçileri, 24 Kasım 2022’de Kyros Labs, Binance Ventures, BNB Chain ve Alameda Research ile Binance satın alımıyla ilgili teoriyi doğrulayan bir akışın videosunu paylaştı.

Bu yazının yazıldığı sırada REN fiyatı bir düzeltme ile karşı karşıya kaldı. Altcoin, 24 saat içinde %25 oranında bir artış yaşadı ve şu anda 0,1273 dolar civarında işlem görüyor.

Alameda çöktüğü için REN finansmanı neredeyse tükendi

REN, Web3’teki en eski DeFi protokollerinden biridir. 2017 yılında Republic Protocol olarak lanse edildi. Ren Protocol (REN), “karanlık havuzlar” ve B2B likidite çözümleri dahil olmak üzere Web3 için bir dizi önemli konsepte öncülük etti.

Altcoin’in ekibi, kullanıcılara Alameda Research’ün çökmesiyle birlikte yalnızca beş haftalık operasyonlar için yeterli fona sahip olduğunu bildiren bir bildiri paylaştı.

Alameda, 2021’de Ren Protocol’ü (REN) satın aldı. Geliştirmeyi kurtarmak için Ren mühendisleri ekstra bir finansman turu duyurdu. Böylece, yönetişim süreçlerini merkezi olmayan ve topluluk odaklı hâle getirmeye karar verdi.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin