Bu altcoin'de trend tersine mi dönüyor? Yükseliş umutları tekrar canlandı!
Bu altcoin'de trend tersine mi dönüyor? Yükseliş umutları tekrar canlandı!

Bu altcoin’de trend tersine mi dönüyor? Yükseliş umutları tekrar canlandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, Nisan ayının başlarında 390 dolarlık bölgeden döndükten kısa bir süre sonra düşüş kanalına girdi. Fiyat, o zamandan beri çoğunlukla Bollinger Bantlarının alt bandının yakınında seyrediyor. Bununla birlikte, üç aylık trend çizgisi direncinin (sarı, kesikli) altında zorlayıcı bir kapanışın grafikte devam eden baskıyı artırması beklenebilir.

Bollinger Bandının temel çizgisinin ötesindeki herhangi bir kapanış, düşüş eğilimlerini geçersiz kılmak için satın alma çabalarına yardımcı olabilir. Yazım sırasında, Bitcoin Cash son 24 saatte %1,39 düşüşle 109,6 dolardan işlem görüyor.

BCH günlük grafik

Ayılar, BCH’yi birkaç yılın en düşük seviyelerine çekerek piyasadaki hakimiyetlerini korudu. Üç aylık trend çizgisi direnci, altcoin üzerinde satış baskısı oluşturdu.

Altcoin, birkaç gün önce Aralık 2018’in en düşük seviyelerine düşerken (5 Nisan’dan itibaren) %74,4 gibi büyük bir kayıp kaydetti. BCH, 30 Haziran’da 42 ayın en düşük seviyesine doğru çekildi.

Bollinger Bantlarının alt ve üst bantlarının birleşmek istemesiyle, altcoin önümüzdeki günlerde kısa bir konsolidasyon aşamasına girebilir. Ayrıca, son kanaldaki toparlanma sırasında işlem hacimleri düştü.

Altcoin yükselişe hazır mı?

Ayrıca direncin altındaki herhangi bir kapanış, BCH‘yi 101 dolar seviyesine düşürebilir. Diğer taraftan, yükseliş canlanma çabaları muhtemelen Kontrol Noktası (POC, kırmızı) yakınında bir engelle karşılaşacaktır. Bu yüzden, 120 dolar seviyesine doğru olası bir toparlanma bile kısa ömürlü olacaktır.

Son üç gün içinde, düşüş eğilimindeki RSI 42 seviyesinde dirence çarptı. Bu seviyenin altında sürdürülebilir bir pozisyon, satış baskısı oluşturabilir. Ayrıca, OBV geçen hafta daha düşük zirveler kaydetti ve fiyat hareketiyle düşüşle ayrıldı. Diğer taraftan, DMI hatları henüz bir yükselişe işaret etmiyor.

BCH fiyat analizi sonuç

POC yakınındaki engellerin birleşmesi ışığında, BCH önümüzdeki günlerde konsolidasyon aşamasını uzatabilir. Bununla birlikte, BCH, lider kripto para olan Bitcoin ile %91 oranında 30 günlük şaşırtıcı bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketini izlemek, doğru bir karar vermek için hayati önem taşır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin