Yıldız altcoin, trend çizgisinden geri dönmeye hazırlanıyor! Alım fırsatı mı?

Yıldız altcoin, trend çizgisinden geri dönmeye hazırlanıyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC altcoin fiyatı, günlük grafikte yükselen kanalın destek trend çizgisine doğru ilerliyor. Aşağı yönlü artan trend, destek trend çizgisinin kırılmasını tehdit ediyor. Bununla birlikte, düşen fiyatlar, trend çizgisi ile 2 dolar işaretinin kesiştiği noktaya yakın. Bu nedenle, bir ralli henüz için masadan ayrılmış değil.

Yıldız altcoin, trend çizgisinden geri dönmeye hazırlanıyor! Alım fırsatı mı?

Önceki MATIC fiyat analizimizde, Kripto para fiyatı, satış baskının üstesinden gelebileceği 2.5 dolar işaretine yakındı. Ancak artan satış baskısı, yükseliş girişimlerini baltaladı.

Altcoin fiyatı, destek trend çizgisi ve 2 dolarlık psikolojik destek seviyesine düşüyor çünkü 2,5 dolar yakınındaki satış baskısı trend kontrolünü ele geçirdi. Bununla birlikte, destek trend çizgisi, fiyatı defalarca yukarı iten önemli bir talep seviyesi olmaya devam ediyor.

MATIC fiyatı, önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) üzerinde ve 20 ve 50 günlük EMA düşüş eğilimi gösteriyor.

Hareketli ortalama yakınsama sapması (MACD), sıfır çizgi işaretinin altına düşen MACD ve Sinyal çizgilerini gösterir. Ayrıca, düşüş histogramlarındaki yükselen eğilim, altta yatan düşüş eğiliminde bir artışa işaret ediyor.

Altcoin, 2,45 dolara geri dönebilir

MATIC fiyatı sadece üç işlem gününde %10’dan fazla düştü. Bununla birlikte, fiyat hareketi 2 dolar işaretinin altına düşmüyor. Bu nedenle, fiyatı 2,45 doların üzerine çıkarabilecek bir geri dönüş yapma olasılığı yüksek.

Yıldız altcoin, trend çizgisinden geri dönmeye hazırlanıyor! Alım fırsatı mı?

Altcoin’in 2 dolar ve destek trendini ihlal etmesi halinde, kripto tüccarları MATIC fiyatında önemli bir düşüş bekleyebilirler.

Geleneksel pivot, MATIC fiyatı için önemli destek seviyelerinin 1,80 dolar ve 1,45 dolar olduğunu gösteriyor. Direnç seviyeleri ise 2,45 dolar ve 2,90 dolar seviyesinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin