featured

Düşüşü durdurmaya çalışan bu altcoin, toparlanma hareketlerine ne zaman başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Synthetix (SNX) uzun vadeli yükselen bir destek hattından kopsa da, daha kısa zaman dilimlerinde düşüş işaretleri gösteriyor.

SNX, Şubat 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 28,93 dolara ulaştığından beri düşüyor. Düşüş hareketi sonucunda fiyat şu ana kadar Haziran ayında en fazla 1,42 dolara kadar geriledi.

Fiyat o zamandan beri artıyor ve altcoin, temmuz ayında azalan bir direnç çizgisinden çıktı. Kırılma öncesinde, haftalık RSI’da (yeşil hat) çok önemli bir yükseliş ayrışması yaşandı.

Patlamadan önce, hat 525 gündür yerindeydi. Bu tür uzun vadeli yapılardan kopuşlar genellikle sürekli yukarı doğru hareketlere yol açar.

Ancak, SNX yükseliş hareketini sürdüremedi. Altcoin düşüşe geçmeden önce yalnızca 4,64 dolara kadar ulaşmayı başardı. Bu düşüş nedeniyle haftalık RSI değeri de 50 çizgisinin üzerine çıkamadı.

Yukarı yönlü hareket devam ederse, altcoin için en yakın direnç noktaları 7 dolar ve 11,90 dolar seviyelerinde olacaktır.

altcoin SNX grafik

SNX yükselmek istiyor

Günlük grafik, fiyatın kısa vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıktığını gösteriyor. Ancak, 0,5 Fib geri çekilme destek seviyesi ve 4,50 dolarlık yatay alan (kırmızı simgeler) tarafından reddedildi. Bu yüzden altcoin fiyatı, 11 Ağustos’tan beri düşüyor.

Ek olarak günlük RSI, yükselen destek çizgisinden (yeşil hat) ayrıldı. Bu, genellikle fiyat geri dönüşlerinden önce gelen bir şey. Dahası, RSI şimdi 50’nin altına düştü.

Bu nedenle, günlük grafik düşüşün devam edeceğini gösteriyor. Haftalık grafik ise hâlâ nispeten yükselişe işaret ediyor.

Kısa vadeli hareket

Kripto para yatırımcısı @AlparslanAntpgl, bir SNX grafiğini tweetledi. Altcoin fiyatının artan bir destek çizgisinden ayrıldığını belirtti.

Dalga sayısı, SNX’in A:C dalgalarının 1:1 oranına sahip olduğu bir A-B-C düzeltici yapısını (beyaz) tamamladığını gösterir. Dalga C, genişleyen bir son diyagonal olarak gelişti. Dolayısıyla genişleyen bir kama şekli oluştu.

Bunlar doğruysa, yukarı doğru düzeltme hareketi tamamlandı. Bunun ardından ise altcoin fiyatı yeni bir aşağı yönlü hareket başlattı. Dolayısıyla, kısa vadeli veriler fiyatın haziranın en düşük seviyelerine doğru düşeceğini gösteriyor.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin