featured

Bu altcoin, hızla toparlanırken satın alma sinyalleri veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LUNA, bugün kayıplarını telafi etmeye başladı. Fiyat, 75 dolar civarındaki en düşük seviyelerden toparlanmayı başarıyor. Şu anda ise güçlü bir direnç noktası civarında işlem görüyor. Yükseliş trendinin devam edebilmek için fiyatın 80 dolar seviyesinin üzerinde kalması gerekiyor.

LUNA fiyatı yeni işlem seansına daha yüksek bir notla başladı. Yatırımcılar, LUNA’nın yükselmeye devam etmesini ve sırasıyla 90 dolar ve 100 dolar seviyelerini uzanan yeniden test etmesini bekleyebilir.

75 doların altındaki bir kırılma, yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, gün içinde %2,03 oranında bir artış yaşadı ve 83 dolar civarında işlem görüyor. Piyasa değeri 1,791,671,980 dolar olan LUNA, genel sıralamada ise 8. sırada  bulunuyor.

LUNA fiyatı yükseldi

Altcoin, 26 Aralık tarihinden bu yana 60 dolar ve 100 dolar aralığında işlem görüyor. Bununla birlikte, aralık 27 Ocak’ta LUNA fiyatının en düşük 43,48 dokunduğunda kısa bir süreliğine kırıldı. Söz konusu seviyeden yükselen trend çizgisi, boğalar için destek görevi görüyor. LUNA yaklaşık %60 oranında bir artışla 119,40 dolar civarındaki rekor seviyeye ulaşmıştı.

altcoin LUNA grafik

Bununla birlikte, boğalar ivmeyi sürdüremedi ve hızla 76 dolar civarındaki en düşük salınım seviyelerine geri döndü. Fiyat hala 50 günlük EMA altında 88,89 dolardan işlem gördüğü için olumsuzluk bozulmadan kalıyor.

Sürekli bir satın alma baskısı, fiyatı en azından kısa vadede daha yüksek bir seviyeye doğru itecektir. Son iki seansta LUNA neredeyse %11 oranında değer kazandı. 85 doların üzerinde bir günlük kapanış ile altcoin’in fiyatı 90 dolara kadar yükselebilir. Buna ek olarak, buradan sonraki hedef 100 dolarda bulunan direnç noktası olacaktır.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI), 37 endeksi civarında çift dip yapmış durumda ve ortalama çizgiyi geçmeye çalışıyor.

Öte yandan, 75 dolar seviyesinin altında kesin bir kırılma, altcoin fiyatında yeni bir satış turunu tetikleyecektir. Bu durumda, ise yeni hedef 70 dolar seviyesi olacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin