Yıldız altcoin tabanını sağlamlaştırdı! Yükselmeye hazır mı?

Yıldız altcoin tabanını sağlamlaştırdı! Yükselmeye hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Perşembe günü 0,60 dolar civarında daha yüksek bir dip seviyesi belirlemesinin ardından altcoin XRP fiyatının yükselmesini bekliyoruz. Mevcut konsolidasyon, XRP/USD’yi hafta sonu boyunca başka bir yukarı yönlü teste götürecek.

Piyasa, yükseliş momentumunun son 24 saatte yavaşça geri döndüğünü gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum yüzde 1,69 ve yüzde 2,12 kazandı. Bu arada, Ripple (XRP) yüzde 1 civarında hafif bir düşüş gördü.

XRP/USD 0,5934 – 0,6189 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık, son 24 saat içinde orta düzeyde bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 21,49 azalarak 1,15 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 29.34 milyar dolar civarında işlem görüyor ve altcoin genel olarak 8. sırada yer alıyor.

XRP yükselişini sürdürecek mi?

4 saatlik grafikte, RIpple fiyat momentumunun bu sabah daha da yüksek seviyeleri hedeflediğini görebiliriz. Altcoin muhtemelen hafta sonunun en yüksek seviyesi olacak 0,65 dolara ulaşmasına yol açacak.

Ripple price analysis: XRP consolidates above $0.60, move higher today?

Ripple fiyat hareketi bu hafta nispeten sakin ticaret gördü. Birkaç günlük bir rallinin ardından, XRP/USD 26 Ocak’ta 0,65 dolarda güçlü bir yüksek seviyeye ulaştı ve genel piyasa yapısı için yükseliş momentumunun geri döndüğünü gösteriyor.

Bunu takiben gelen geri çekilme fiyatı 0,60 dolar civarında daha düşük bir seviyeye getirdi ve bu da yükseliş fiyat hareketini gösteriyor. O zamandan beri, XRP desteğin üzerinde yatay hareket etti ve tekrar daha yükseğe çıkmak için güçlü bir taban oluşturdu.

Bu nedenle, XRP/USD, yakında yükselişe geçmek için başka bir girişimde bulunacak. Bu sabah altcoin, zaten yavaş yavaş yükselmeye başlamıştı. Muhtemelen ilerleyen saatlerde daha fazla yükseliş göreceğiz.

Altcoin XRP için fiyat tahmini

Altcoin’in son günlerde 0,60 dolar civarında net bir şekilde daha düşük seviye kurduğunu gördüğümüz için bugün yükseliş eğiliminde. Muhtemelen altcoin, güçlü bir konsolidasyon tabanı kurdu ve bu nedenle yükselişe devam etmeye hazır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin