featured

Gözde altcoin, sonunda düşüş trendini kırdı! Büyük bir ralliye hazır olun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi ADA, iki haftalık düşüş trendini 25 Kasım’da sonlandırdı.

0,321 dolarlık engelin tersine çevrilmesi, yükselişin yeniden canlanmasını onaylayacak. Hemen ardından potansiyel olarak %18’lik bir ralli başlayabilir.

Bu iyimser görünümün geçersizliği, ADA fiyatını 0,30 dolarda bulunan destek noktasının altına düşürmesi durumunda gerçekleşecektir.

Gözde altcoin’in fiyatı, önümüzdeki günlerde güzel, patlayıcı bir ralliye dönüşebilecek bir yükseliş hareketinin başladığını gösteriyor. Ancak ADA yatırımcılarının, ay sonu oynaklığı nedeniyle dikkatli olmaları gerekiyor.

Hareket yavaşlamıyor

11 ve 25 Kasım arasındaki ADA fiyat hareketi, aynı dönemde oluşan dört alt tepeyi birleştiren bir trend çizgisinin çizilebileceğini gösteriyor. Ancak 26 Kasım’da ADA, satış baskısında ani bir artış gördü. Bu da onu yukarıda bahsedilen trend çizgisinin üzerine çıkardı.

Bu ablukayı geçtikten sonra, Cardano fiyatı şu anda 0,321 dolarda bulunan bir genel engel ile boğuşuyor. Altcoin, 0,321 dolardaki direnç noktasını bir destek noktasına çevirmesinin ardından olumlu hareket kesinleşecektir. Yatırımcılar da bu işaret ışığında işlem yapmaya başlayabilirler.

Böyle bir durumda gözde altcoin’in fiyatı, %18’lik bir ralliye hazır olacaktır. Bu hareket sonucunda da ADA 0,382 dolar seviyesine dokunabilir.

ADA gözde altcoin

Cardano fiyatı için bu yükseliş hareketini destekleyen, %14’lük bir düşük seviyeden sıçradıktan sonra %8 civarında seyreden 30 günlük MVRV modelidir.

Bu endeks, geçen ay ADA satın alan yatırımcıların ortalama kâr/zararını belirlemek için kullanılır. Santiment’in araştırmasına göre, -%10 ila %25 arasındaki bir değer, toparlanma rallilerinin başlaması için ideal bir yer.

Son dört ayda, bu zincir üstü metrikteki %11,3’ten %28,3’e herhangi bir düşüş, dip oluşumuyla sonuçlandı. Geçmiş sonuçlar gelecekteki sonuçların göstergesi olmasa da, yatırımcıların bu stratejiye dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü bu bir yükseliş hareketi tetiklenebilir.

Gözde altcoin’in fiyatı için işler iyiye giderken, 0,30 dolarlık destek seviyesinin kaybedilmesi yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin