featured

Başarılı bir hafta geçiren bu altcoin, bir sonraki yönünü belirlemeye çalışıyor! Kritik direnç kırılabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink (LINK), 7,50 dolarda bulunan kritik direnç noktasında işlem görüyor. Bu direnç noktası başarılı bir şekilde kırılabilirse LINK, 9,40 dolara doğru olan yükselişin yolunu açacaktır.

Gözde altcoin, Mayıs ayının başından bu yana 5,95 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde işlem görüyor. Birçok kez altına düşmesine rağmen, bir kapanış gerçekleşmemesi sebebiyle bu seviye korunabildi.

20 Kasım’da LINK fiyatı, yılın en düşük seviyesi olan 5,76 dolara geriledi. Bu, görünüşte 5,95 dolarlık destek alanından bir kırılmaya neden olurken, daha sonra fiyat hareketi yükseliş yönünde oldu.

Diğer yöndeki güçlü hareketler genellikle bu tür sapmaları takip eder. Altcoin’in fiyatı hafifçe düşmeden önce 7,51 dolara ulaştığı için yükseliş tezi hâlâ geçerli.

Teknik göstergelerden günlük RSI da 50 işaretinin üzerine çıktı. Ancak bunu Mayıs ayından beri yapıyor. Bu nedenle LINK fiyatının kesin olarak yükselişe geçebilmesi için bu çizginin destek olarak doğrulanması gerekiyor.

9,40 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde bir günlük kapanış, yükseliş trendini doğrulayabilir.

altcoin LINK grafik

Bir arıza yaşanabilir mi?

Altı saatlik zaman dilimi için teknik analiz, 7,50 dolarda kısa vadeli bir direnç olduğunu gösteriyor. Bu direnç, hem 0,5 Fib düzeltme direnci seviyesi hem de yatay bir direnç alanı tarafından oluşturulur.

LINK, son 24 saatte 7,51 dolar ile en yüksek değere ulaşırken, direnç noktasının üzerinde bir kapanış gerçekleştiremedi.

Ayrıca RSI, aşağı yönlü sapma oluşturdu. Bu, gelecekteki fiyat için iyiye işaret değil ve düşüşün katalizörü olabilir.

Bu nedenle altcoin’in fiyatı, başka bir çıkış girişiminde bulunmadan önce 6,55 dolardaki destek noktasına düşebilir.

Eğer LINK, 7,50 doların üzerinde bir kapanış yapabilirse 9,40 dolara ulaşabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin