Bu altcoin son günlerde neden yükseliyor? Yükseliş devam edecek mi?
Bu altcoin son günlerde neden yükseliyor? Yükseliş devam edecek mi?

Bu altcoin son günlerde neden yükseliyor? Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerin yükselişiyle dikkat çeken altcoin’i THORChain neden yükseliyor? RUNE 28 Şubat 2022 tarihinden beri yükseliyor. Fiyat o tarihten bu yana %130’dan fazla arttış kaydetti. Altcoin’in fiyatı 28 Şubat tarihinde 4 dolardı ve bugün 7 doların üzerinde işlem görüyor. Boğa yükselişinin ardından RUNE şu anda güçlü direnci kırmak için mücadele ediyor gibi görünüyor.

Altcoin yaklaşık 7 dolar seviyesindeki mevcut konsolidasyona rağmen, fiyat son yedi gün içinde %73,9 artarak onu Mart ayında bugüne kadarki en iyi performans gösteren ilk elli kripto paradan biri haline getirdi. Listede ikinci sayılabilecek diğer coin ise son yedi günde %40 değer kazanan WAVES coin oldu.

Mevcut RUNE fiyat rallisinin arkasındaki faktörler

THORChain ve yerel tokeni RUNE yükselişi THORChain ekosistemindeki üç büyük gelişmeye odaklanıyor. Bunlar arasında THORChain’in sentetik varlıklarına artan ilgi, THORFi sunumu ve THORChain’in Terra (LUNA) tokeni için destek ekleme planları yer alıyor.

Fiyat artışıyla olan bağlantılarını kurmak için bu üç faktörün ilki ise şüphesiz THORChain’in sentetik varlıkları oldu. Sentetik varlıklara geçmeden önce, THORChain’in ne olduğunu anlamak oldukça önemli. THORChain, kullanıcıların süreç sırasında kripto varlıklarını çeşitli ağlar arasında takas etmesine (değişimine) izin veren merkezi olmayan bir likidite protokolü görevi görüyor.

Bu nedenle, altcoin kullanıcıları, likidite için sipariş defterlerine güvenmek zorunda kalmadan tokenleri değiştirebilir. Likidite, varlıkların çeşitli likidite havuzlarına oranı aracılığıyla sağlanır.

THORChain, 10 Mart’ta Sentetik Varlıklar özelliğini tanıttı ve yeni varlıkların hacmi şimdiden 200 milyon doları aştı. THORChain’in sentetikleri varlıklar için token basmak için kullanılır. Örneğin, THORChain’in Synths kullanıcıları, diğerleri arasında Tesla, Gold ve Bitcoin gibi varlıklar için token basabilir.

THORChain’s Synth’lerin yakalaması, takas ücretlerinin ve ucuz gaz ücretlerinin yarısına sahip olmaları ve böylece takas işlemini yatırımcılar için daha ucuz ve daha hızlı hale getirmeleridir.

THORChain, merkezi olmayan finans (DeFi) platformu olan THORFi’yi yükselttiği için şu anda yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor. Kaynaklara göre, yükseltmeler THORFi kullanıcılarının platformda borç verme ve tasarruf etmelerini sağlayacak. THORChain ayrıca likidite havuzlarına Terra (LUNA) tokeninin desteğini eklemeye hazırlanıyor. Ekip, Terra’yı eklemenin yol haritasında yaklaşan kilometre taşlarından biri olduğunu belirtti.

Sonuç

Altcoin faydasını genişletirken, RUNE, kripto paraların çoğunluğunun son iki hafta içinde yatay olarak işlem gördüğü veya düştüğü daha büyük kripto pazarının oranlarına karşı değer kazanarak fayda sağlıyor. RUNE mevcut direnç seviyesini 7 dolar civarında kırarsa, analistler 9 dolara, hatta 12 dolara yükselmesini bekliyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin