u altcoin son 24 saat içerisinde yükseliyor! Yükselişi sürdürebilecek mi?
u altcoin son 24 saat içerisinde yükseliyor! Yükselişi sürdürebilecek mi?

Bu altcoin son 24 saat içerisinde yükseliyor! Yükselişi sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizine göre altcoin son 24 saat içerisinde yükseliş eğilimini sürdürüyor.  Simetrik üçgen modelini kırdıktan sonra, DOT/USD fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 6,47 dolar seviyesine kadar yükseldi. Şu anda fiyat 6,43 dolardan işlem görüyor ve başka bir yükseliş için yükseliş momentumu oluşturuyor gibi görünüyor. DOT için direnç seviyesi ise 6,47 dolarda yer alıyor. Bu diren seviyesinin kırılması altcoin fiyatının 7 dolara yükselmesine sebep olabilir. DOT için destek seviyesi ise 6,28 dolarda yer alıyor. Bu destek aşılırsa eğer fiyat tekrar 5 dolarda yer alan desteği test edebilir.

image 392

Altcoin son 24 saatte yüzde 0,19’dan fazla arttı ve piyasa değeri 7,205,729,519 dolara yükseldi. 24 saatlik işlem hacmi şu anda 274.176,229 dolar seviyesinde yer alıyor.

Ayrıca Polkadot 1 günlük fiyat analizi grafiği, altcoin’in son birkaç saattir yükseliş trendinde olduğunu gösteriyor. Piyasa, yükseliş işareti olan daha yüksek zirveler ve daha yüksek düşüşler gerçekleştirdi. Altcoin fiyatı 6,27 dolardan açıldı ve yavaş yavaş tüm zamanların en yüksek fiyatına yakın olan 6,42 dolarlık mevcut fiyatına yükseldi.

image 391

Polkadot Fiyatları da 200 günlük SMA mevcut piyasa fiyatının oldukça üzerinde kaldığı için yükseliş işareti olan 50 günlük basit hareketli ortalamanın üzerinde kalmayı başardı. Göreceli Güç Endeksi ise 38,76 seviyesini gösteriyor. Bu seviyeye göre fiyatların kısa vadede geri çekildiğini görebilecek aşırı alım bölgesine girmeye hazır görünüyor. EMA şeritleri de yakınsamaya başladı, bu da boğaların ivme kaybettiğinin sinyalini veriyor.

image 390

Polkadot fiyat analizi için 4 saatlik grafik, fiyatların bugünün başından beri yükselen bir kanal oluşumu izlediğini gösteriyor. Kanalın üzerindeki son kırılma, fiyatların tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldiğini gördü. Ayılar ve boğalar şu anda DOT/USD çifti için kilit direnç seviyesi olan 6,47 dolar civarında mücadele ediyor.

50 EMA şu anda 6,41 dolarda ve bir yükseliş işareti olan mevcut piyasa fiyatının altında yer alıyor. 200 EMA, başka bir yükseliş işareti olan 6,47 dolarla mevcut piyasa fiyatının da oldukça üzerinde bulunuyor.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Sonuç olarak, altcoin fiyatı son 24 saattir yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Boğalar 6,42 dolar seviyesi civarında mücadele ediyor. Hem saatlik grafik hem de günlük grafik göstergeleri, fiyatların kısa vadede 7 dolar seviyesine yükselebileceğini görebilecek bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin