featured

Bu altcoin sıçramaya hazırlanıyor olabilir! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LRC fiyatı, yükselişe işaret ediyor. Bu yazının yazıldığı sırada 1 dolar civarında işlem gören LRC için yükseliş tezi, 0,735 dolara bir dokunuş yaşanması durumunda geçersiz kalacaktır.

altcoin LRC

Altcoin, %30’a varan bir ralli yaşayabilir. Dolasıyla mevcut seviyeler iyi bir alım fırsatı olabilir.

LRC, takip edilmeye değer

Loopring fiyatı, geçtiğimiz haftadan bu yana %20 oranından fazla bir düşüş yaşadı. Analistler, 1,27 dolar seviyesi kırılmadığı sürece herhangi bir işlem yapmama konusunda yatırımcıları net bir şekilde uyarıyor. Uzak bir yükselen trend çizgisini yeniden test etme potansiyeli ile konsolidasyon da tahmin ediliyor. Bugünkü fiyat hareketi ile LRC, günlük trend çizgisiyle ilk etkileşimini yaptığı için geçen haftaki düşüş tezini doğruladı. Yatırımcılar, altcoin’i yakından takip etmelidir.

Uzak trend çizgileriyle ilk karşılaşmalar genellikle büyük ters trend rallilerinin tetikleyicisi olarak görülür. Dolayısıyla LRC, bu seviyelerden güçlü bir şekilde sıçrayabilir.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi şu anda aşırı satım bölgelerinde yani 30 endeksinde işlem görüyor. Risk almaktan çekinmeyen yatırımcılar, bu seviyelerden alım yapmaya başlayabilirler. Ardından da sırasıyla 1,16 dolar ve 1,20 dolar seviyelerine doğru %30 oranında bir rallinin başlamasını bekleyebilirler.

Altcoin için kısa vadeli yükseliş tezi 0,735 dolara dokunulması durumunda geçersiz kalacaktır. Eğer bu gerçekleşirse uzun vadede de yükseliş eğilimi görülmesi zorlaşabilir. Düşüşün başlamasıyla birlikte ayılar muhtemelen fiyatı sırasıyla 0,70 dolar ve 0,63 dolar seviyelerine geri çekecektir. Bu da mevcut fiyattan %36 oranında bir düzeltme hareketi yapılması anlamına geliyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin