Ethereum tabanlı altcoin’de inanılmaz artış!
Ethereum tabanlı altcoin’de inanılmaz artış!

Altcoin sezonu gelse de boğaların uğraması beklenmeyen 3 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto topluluğunun ister eski bir üyesi, ister yeni bir meraklısı olun; 2018’den bu yana altcoin’lerin düşüş eğiliminde olduğunu fark etmişsinizdir.

Altcoin sezonuna hazır olmayan 3 kripto para

Çoğu karamsar analistin de söylediği gibi kripto para piyasasının yok olacağı korkusuyla büyük bir felaket yaşandı. Bununla birlikte, durum 2019’un sonunda boğa piyasası için olumlu tahminlerle son zamanlarda yükseliş eğilimine girdiğinden, pazar artık daha umut verici görünüyor.

Ancak analistler, piyasadaki bazı altcoin’lerin yeni bir boğa piyasasına hazır olmadığını ve büyüme potansiyellerinin tükendiğini tespit etti. Çalışma sonucunda, en iyi kripto para birimlerinin büyük bir yükseliş piyasasında bile aynı seviyede kalabileceğinden şüpheleniliyor.

Analistlere göre boğa piyasası için hazır olmayan 3 kripto parayı inceleyelim:

  • Stellar (XLM)
  • Ripple (XRP)
  • Cardano (ADA)

Stellar (XLM)

Stellar beklentilerin altındaki performansıyla birçok yatırımcıyı hayal kırıklığına uğrattı. Ortak görüş, Ripple’ın (XRP) 2019’daki en kötü performans sergileyen kripto para birimi olduğu. Ancak XLM de en güçlü rakibine karşı bir üstünlük sağlayamadı.

Ripple (XRP)

Ripple, piyasa değerlemesine göre üçüncü sırada yer alıyor ve özellikle finans kuruluşlarıyla iş birliği söz konusu olduğunda birçok ortaklığa sahip projelerden biri. Yine de XRP yatırımcıları, bu altcoin’in piyasa eğilimi henüz pump ve dump olduğu için bekledikleri gibi kazanamıyorlar.

Cardano (ADA)

Cardano standartların altındaki performansını sürdürüyor. Cardano ekibinin bu yıl için açıkladığı olumlu gelişmeler ADA fiyatlarının yükselmesine neden olabilir. Ancak pazarın yükselişe geçmesine rağmen hala olumlu bir etki gözlemlenebilmiş değil.

Tüm göstergeleri değerlendirmeye alan analistler, bu üç kripto para biriminin akıllı sözleşmeleri, ortaklıkları ve gelişmelerinden bağımsız olarak bu yıl yükselme potansiyeli olmadığını düşünüyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin