Popüler altcoin, bu kritik seviyeyi geri alabilirse ralli yapabilir!

Popüler altcoin, bu kritik seviyeyi geri alabilirse ralli yapabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Polkadot (DOT), boğaların geri dönmesini bekliyor. DOT ayılara karşı üstünlük kurmak için önemli bir engeli geri almak zorunda. Bunu yapmak, haftalık direnç bariyerini yeniden test etmesine neden olacak bir ralliyi tetikleyebilir.

Boğalar bu seviyeyi alabilirse DOT rallisi başlayabilir

Polkadot fiyatı, geçtiğimiz ay içinde altı kez haftalık destek seviyesini 24,1 dolarda test etti. Altcoin, bu bariyeri son iki günde iki kez kırdı ve şu anda bu seviyenin altında. Boğalar bu seviyeyi geri alırsa, %26’lık bir ralli tetiklenebilir.

Yatırımcılar mevcut pozisyonda uzun süreli giriş yapabilir ve DOT’un 28.68 dolar bariyerini yeniden test etmesini bekleyebilir. Bu bariyerin geçilmesiyle yatırımcılar pozisyonlarının bir kısmını satabilir ve kâr elde edebilir. Pozisyonlarının geri kalanını ise haftalık direnç bariyerini 30.5 dolarda yeniden test etmek ve likiditeyi bu seviye civarında tutmak için tutabilirler.

Yüksek bir ralli durumunda, Polkadot fiyatı 3 günlük tedarik bölgesini 32,25 dolardan 37,56 dolara genişletebilir ve bu seviyeyi yeniden ziyaret edebilir.

Polkadot (DOT) altcoin fiyat grafiği

Olası fiyat senaryoları

Altcoin fiyatı 24,1 dolardaki haftalık destek seviyesinin üzerine çıkamazsa, bu satın alma baskısının zayıf olduğunu gösterecek. DOT daha aşağı gidebilir ve 22.78 dolarda çift dip oluşturabilir, bu da alıcıların geri dönüş yapabileceğine işaret eder.

DOT, 18.71 doların altında dört saatlik bir mum çubuğu üretirse, yükseliş tezini geçersiz kılarak daha düşük bir dip yaratacaktır. Bu hareket, Altcoin fiyatının %10’luk düşüşle 16.89 dolara düşmesinin önünü açabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin