altcoin sepeti tavsiyesi

Ünlü analist Poppe’den altcoin sepeti tavsiyesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin sepeti yapan yatırımcıların en çok takip ettiği konuların başında ünlü analistlerin altcoin sepeti tavsiyesi yazılarını takip etmek oluyor.  Kripto stratejisti Michaël van de Poppe, yukarı yönlü potansiyel sunduğuna inandığı üç tokeni altcoin sepeti yapmak isteyenler için paylaştı. Piyasanın en iyi analistlerinden biri olan Poppe, altcoin sepeti tavsiyesi isteyenler için üç önemli token paylaştı. Elbette tercih edip ya da etmemek yatırımcının kendi elinde.

İşte Poppe’den altcoin sepeti tavsiyesi

Yeni bir strateji oturumunda Van de Poppe, ölçeklenmek ve birlikte çalışmak üzere tasarlanmış bir blok zincir ekosistemi olan Cosmos’un (ATOM) fiyat hareketini yakından takip ettiğini söyledi. Buna ek olarak Polkadot ve SKALE Network için yatırımcı umutlu konuştu. Şimdi bu 3 altcoin için analist neler söylemiş göz atalım…

Cosmos (ATOM)

Van de Poppe’ya göre ATOM, 21 ile 43 dolar arasında geniş bir aralıkta işlem görüyor. Bunun uygun bir risk-ödül oranı sunduğunu söylüyor. Analist,

“Piyasaların yukarı doğru hareket edeceği sonucuna varıyorsanız, neden böyle bir aralığın dışına çıktığında oldukça hızlı hareket etmeye başladığını bilerek bu aralığın alt sınırına girmek istemiyorsunuz… Eğer bu aralıkta daha uzun bir süre gezinirsek, kırılma epik olacak ve kırılma da nispeten büyük yaşanacak.”

Van de Poppe, 43$’lık yüksek aralığın ihlalinin, ATOM’u şu anki 27.30 $’lık fiyatından 7 kata kadar itebilecek büyük bir ralliyi ateşleyeceğini söylüyor.

Cosmos (Atom) hakkında daha fazla habere bu linkten ulaşabilirsiniz.

Polkadot (DOT)

Van de Poppe sırdaki altcoin için Polkadot’u seçiyor. Bu yıl 23$ ‘da direnci test ettikten sonra bir kırılma için hazırlandığını ve satıcının tükendiğini gösteren bir yapıda olduğunu belirtiyor. Van de Poppe yaptığı açıklamada DOT ile ilgili düşünlerini paylaştı:

“Şubat ayı boyunca güzel bir ralli gerçekleştirdik. Bu yükseliş ayrışmasını yaratan düşük seviyelerin bir başka testi. Burada yapmakta olduğumuz, aynı zamanda buranın altındaki en yüksek hacim olan ve tüm likiditenin alındığını söyleyen bu yüksek seviyeyi (23$) süpüren başka bir ralli.

SKALE Network (SKL)

Yatırımcının radarındaki son altcoin, geliştiricilerin Ethereum ile tamamen uyumlu merkezi olmayan zincirler oluşturmasına ve sağlamasına izin veren bir blok zinciri ağı olan SKALE Network.

Van de Poppe, SKL “dev bir hareketin” ardından hızlı bir düzeltmeden geçiyor. Ayrıca, Skale’nin büyük bir ralli başlatmadan önce büyük ölçüde düzelttiği Mart 2021’deki fiyat hareketini yansıtabileceğini söyledi. Kripto uzmanı,

“Mart 2021 yılında olduğu gibi, oldukça doğal bir düzeltmenin gerçekleştiğini görüyoruz. Önceki direncin desteğe dönüşmesinin yeniden test edilmesi, büyük olasılıkla burada da gerçekleşecek. Ardından, 0,31 doları kıracaksak, tüm bu yüksekleri süpüreceğimiz yeni bir dürtü dalgası alıyoruz. Öyleyse, bizi 0,60 ila 0,70 ABD dolarına götürecek.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Altcoin sepeti tavsiyesi yazısı analist Van de Poppe’nin kendi çıkarımlarından derlenmiştir. Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin