featured

Bu altcoin, piyasadaki son satışlardan negatif yönde etkilendi! ZIL teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Zilliqa (ZIL) 01 Nisan’da 0,23 dolar seviyesinde iken son haftada bir düşüş yaşadı. Bu düşüş hareketi sonucunda altcoin’in fiyatı 0,11 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu yazının yazıldığı sırada ise 0,12 dolardan işlem görüyor.

Zilliqa nedir?

Zilliqa, merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak isteyen geliştiriciler için ölçeklenebilir ve güvenli bir platformdur.  Blockchain teknolojisi geliştikçe çabaları, Web 3.0’ın verimliliğini, güvenini ve şeffaflığını düzenlemeye odaklanmıştır.

Zilliqa tamamen parçalı bir mimari üzerine inşa edilmiştir. Blockchain’deki saldırılara maruz kalmayı sınırlamak için mühendislik ekibi, akıllı sözleşmelerin güvenliğini garanti eden bir programlama dili olan Scilla’yı yarattı. Zilliqa ekibi bu konuda şu sözleri söyledi:

Araştırma ve geliştirme ekibimiz, parçalama mekanizmamızla blockchain’i değiştirerek ölçeklenebilirlik için yeni bir paradigma yarattı. O zamandan beri, parçalama teknolojisi için temel bir yapı taşı haline geldi.

Scilla’nın güvenliğe odaklanması, hem geliştiricilere hem de son kullanıcılara daha güvenli dApp’ler oluşturmanın ve kullanmanın yollarını sunar. Scilla, bir üretim platformuna giren ilk hakemli akıllı sözleşme dili oldu. Geliştiriciler, Scilla programlama dilini kullanarak akıllı sözleşmeler başlatabilir.

Zilliqa, Bitcoin’den farklıdır. Çünkü bu ağda her şey çok daha hızlı ilerler. Kullanıcılar Zilliqa blockchain’ini kullanarak düşük işlem maliyetlerinden, hızla büyüyen bir ekosistemden ve geliştirici dostu ara yüzlerden de yararlanabilir.

Bu blockchain’in ekosistemi; borç verme hizmetleri, DEX’ler, stabil coin’ler ve varlık pazarları dahil olmak üzere DeFi uygulamalarına olanak tanır. Zilliqa’nın popülaritesi dünya genelinde artıyor. Bu hızla büyüyen blockchain’i ekosisteminde ürün ve hizmetler oluşturan projeler, yenilikçi girişimlerden küresel işletmelere kadar çeşitlilik gösteriyor.

ZIL, merkezi olmayan uygulamaları etkinleştirmek ve ölçeklendirmek için oluşturulmuş Zilliqa blockchain’inin yerel token’ıdır.  ZIL, Zilliqa blockchain’i üzerine kurulu her dApp ve platform hizmetiyle etkileşim kurmak için kullanılabilir. Kullanıcıların ZIL token’larını stake ederek Zilliqa ağını güvence altına alabileceğini de belirtmek gerekiyor.

Zilliqa, daha fazla kullanıcıyı kendi altyapısını güvence altına almaya teşvik eder. Bu, ağa katkıda bulunurken ZIL token’ınızı kullanmanın ve ödüller kazanmanın harika bir yoludur.

ZIL fiyatı baskı altında kalmaya devam ediyor

Altcoin, Zilliqa (ZIL) son birkaç gündür oldukça kötü bir performans gösteriyor. Teknik veriler incelendiğinde de hâlâ baskı altında olduğunu söyleyebiliriz.

ZIL grafik altcoin

Altcoin için mevcut destek noktası 0,10 dolar seviyesinde bulunuyor. Eğer fiyat, bunun altına düşerse bir sonraki hedefi 0,08 dolar civarında veya daha da altında olabilir.

ZIL için ilk direnç noktası ise 0,15 dolar seviyesinde bulunuyor. Eğer fiyat bu seviyenin üzerine çıkarsa, bu bir satın al sinyali olur. Bunun sonucunda da altcoin’in 0,20 dolar seviyesine doğru giden yolu açılacaktır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin