featured

Bu altcoin’de satış hareketleri devam edecek mi? Şubat 2022 fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki büyük oranlarda değer kayıpları ile birlikte NEAR Protocol fiyatı de Ocak 2022’de zor bir dönem geçirdi. Altcoin, ayın son zamanlarında değerinin yaklaşık %50’sini kaybetti. Peki, şubat ayında neler olacak?

NEAR, kripto para piyasası çöküşünün ortasında son birkaç haftadır yoğun bir baskı altındaydı. Altcoin, bu yılki en yüksek seviyesinden yaklaşık olarak %46 oranında daha düşük olan 11,15 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri yaklaşık 9,3 milyar dolara kadar düştü. Bu da onu piyasada genel sıralamada 23. Sıraya geriletti.

Ocak, NEAR için karışık bir ay oldu. Altcoin, ayın ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20,60 dolara yükseldi. Ardından ise %50’den fazla bir düşüş yaşayarak 11,15 dolara geriledi.

İlk ralli çoğunlukla, kripto paraların bir yükseliş patlaması yaşadığı aralık ayında olanların devamıydı. Ayın ikinci yarısında yaşanan çöküş, piyasanın genel performansıyla uyumluydu. Bitcoin ve diğer altcoin’ler bu dönemde keskin bir düşüş yaşadı. Böylece tüm kripto para birimlerinin piyasa değeri 1,6 trilyon doların altına geriledi.

Bu düşüş, çoğunlukla Federal Rezerv tarafından gelen korkudan kaynaklandı. Ocak ayında banka, niceliksel genişleme programını sona erdireceği ve ardından bir dizi faiz artırımı uygulayacağı yönündeki önceki açıklmalarını güçlendirdi. Bunlar, genel olarak yüksek enflasyon oranı ve Omicron varyantının şiddetli olmamasıyla destekleniyor.

altcoin NEAR

Bu arada, NEAR Protocol büyümeye devam etse bile NEAR fiyatı düştü. DeFi Llama’ya göre, artık NEAR Protocol’de yerleşik olarak 20 uygulama var. Bu uygulamaların toplam değeri 550 milyon doları aşarak onu dünyanın 19. en büyük platformu yapıyor. NEAR’ın Aurola’sında yerleşik uygulamalardan bazıları WannaSwap, Synapse ve AuroraSwap’tır.

Şubat ayında, NEAR fiyatının yükselebilme olasılığındaki ana katalizörü, parçalama programının 1. Aşamasının başlatılmasındaki ilerleme olacaktır.

Altcoin NEAR fiyat tahmini

Dört saatlik grafik, NEAR fiyatının son birkaç haftadır yoğun baskı altında olduğunu gösteriyor. Bu süre zarfında, altcoin değerinin yaklaşık yarısını kaybetmişti. Fiyat 50 günlük ve 25 günlük hareketli ortalama arasındadır.

Fiyat, %78,6 Fibonacci düzeltme seviyesinin biraz üzerinde seyrediyor. Aynı zamanda grafiğinde bir düşüş flama deseni oluşturdu.

Bu nedenle, fiyatın ayın ilk bölümünde düşüş yaşaması ve daha sonra da toparlanması ihtimali var.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin