featured

Yatırımcılar tercihlerini yaptı: Bu altcoin ayı piyasasında satın almak için en iyi tercih!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’da yakın zamanda yapılan bir anket, yatırımcıların düşüşten ADA altcoin’ini satın alarak stoklamak istediğini gösteriyor.

Anketteki 6,073 adet oy kullanıldı ve ADA, %89,2’lik bir oranla çoğunluğun tercihi oldu.

ADA ekibi bu ayı piyasasında Cardano Ağını geliştirmeye devam ederken, yatırımcıların atcoin’in bir yükseliş yapabileceğine dair inançları yüksek.

Yatırımcıların tercihi ADA oldu

Twitter’da @paulbarron tarafından yakın zamanda yapılan bir anket, kripto yatırımcılarının daha fazla Cardano (ADA) stoklamak için mevcut düşüşten nasıl faydalanmak istediğini gösteriyor. Anketteki diğer seçenekler AVAX, ADA, HBAR ve SOL token’larıydı. “Bu dipte satın almayı tercih ettiğiniz altcoin’ler hangileri?” sorusu ile anket yayınlandı.

Ankete 6,000’den fazla kişi oy verdi. Bu oylardan %89,2’si yatırımcıların düşüş sırasında ADA token’ını satın almayı tercih ettiklerini gösteriyor. Bir sonraki en büyük oyu alan seçenek, ise %3,9’luk bir oran ile bir diğer gözde altcoin olan AVAX oldu. SOL %3,7 oranında oy alırken HBAR ise %3,3’te kaldı.

Anket, kripto topluluğundaki toplam insan sayısının sadece küçük bir örneği olsa da, Cardano Ağı ve ADA token’ı etrafındaki yatırımcı duyarlılığına dair iyi bir ipucu veriyor. Bu, ayı piyasası sırasında yatırımcıların altcoin’in yükseleceğine dair umutlarının yüksek olduğunu gösteriyor.

altcoin ADA

Bu hissiyatın muhtemel sebeplerden biri, Cardano ekibinin ana ağ üzerinde devam eden geliştirme çalışmalarıdır. Cardano ekibi, kripto alanındaki diğer projelerin geliştirme hızlarını düşürdüğü bir dönemde geliştirme çabalarını hızlandırdı.

Bunun kanıtı, en çok beklenen Cardano Network yükseltmesi olan Vasil hard-fork’udur. Bu yükseltmenin önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu yükseltme, Cardano Ağının verimini önemli ölçüde artıracak ve böylece ölçeklenmesini sağlayacaktır.

CoinQuora

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin