featured

Yükseliş işaretleri veren bu altcoin, bir satın alma fırsatı sunuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa lideri olan Bitcoin, hâlâ destek noktasının hemen üzerinde işlem görürken, altcoin’lerin çok büyük bir kısmı büyük risk altında kalmaya devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda korku bir kez daha baş kaldırabilir ve yatırımcıları riskli varlıklardan kaçmaya zorlayabilir. Ancak risk yönetimi de yatırımın önemli bir parçasıdır. Grafiklerde TRON için destek olarak savunulması gereken iki seviye bulunurken, 0,075 doların üzerinde bir kapanış daha fazla kazanımın bir işareti olacaktır.

TRX 12 saatlik fiyat grafiği analizi

12 saatlik fiyat çizelgeleri, son iki ayda TRX boğalarının 0,057 dolar ve 0,062 dolar seviyelerini biraz gaddarlıkla savunduğunu gösterdi. Ayrıca, 0,062 dolarlık alan şubat ortasından bu yana düşüş eğiliminde. Bu bölge nisan ayının ortalarında ayıların elinden boğalara geçti.

altcoin TRON grafik

Bu nedenle, yükseliş yapısını korumak için önümüzdeki günlerde ve haftalarda 0,057 dolar ve 0,062 dolar seviyelerinin savunulması gerekiyor. TRX’in 0,0795 dolardan 0,0577 dolara düşmesine bağlı olarak bir dizi Fibonacci düzeltme seviyesi çizildi.

Bu seviyeler, %61,8 ile %78,6 geri çekilme seviyelerinin ve bunlar arasındaki 0,0712 dolar ile 0,0749 dolarlık alanın satıcılar için iyi bir fırsat olduğunu gösterdi. Yine de, alıcılar fiyatları bu seviyelerin üzerine çıkarabilirse, satıcı tükenmesi ile boğalar fiyatı 0,08 dolara kadar yükseltebilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Müthiş Osilatör, artan yükseliş momentumunu göstermek için sıfır çizgisini geçti. Ayrıca MACD, sıfır çizgisinin üzerinde bir yükseliş geçişi oluşturdu ve yükselmeye devam etti. Bu da altcoin’de bir satın alma sinyali ve güçlü yükseliş momentumunun göstergesidir.

Bunu desteklemek için OBV de son iki ayda bir dizi daha yüksek dip yaptı. Bu da alım hacminin aynı dönemde satış hacminden çok daha yüksek olduğu anlamına geliyordu.

Sonuç olarak

OBV’nin yükseliş trendi ve güçlü yükseliş momentumu göstergeleri, altcoin’in fiyatının yukarı yönlü bir hareket izleyebileceği anlamına geliyor. Öte yandan, 0,062 dolar ve 0,057 dolar seviyelerinin altında kesin bir kapanış yapılması durumunda altcoin TRX için yükseliş tezi geçersiz kalacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin