featured

Bu altcoin, sağlam bir geri dönüşe hazırlanıyor! Giriş için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan CAKE, son zamanlarda bir düşüş eğilimi içinde işlem görüyor. Bu hareketi, yükselen bir kama kırılmasına neden oldu.

Kriptonun açık faizi, son 24 saat içinde hafif bir düşüş eğilimi ortaya çıkardı.

Son satın alma çabaları, fiyat hareketi kademeli olarak artmaya devam ederken altcoin’in fiyatını EMA seviyelerinin üzerine itti.

CAKE, 4,7 dolar ile 4,8 dolar aralığından toparlandıktan sonra, modelden beklenen bir geri dönüşe tanık oldu. EMA seviyelerinin altında bir kapanış, satıcıların uzun süreli bir düşüş başlatmasına yardımcı olabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada CAKE, 4,577 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %2,64 oranında bir düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

4,5 dolarlık bölge, altcoin’in toparlanma çabalarını destekleyebilir mi?

altcoin CAKE grafik

Ekim ortasında 4,6 dolarda bulunan direnç noktasından U dönüşü yaptıktan sonra, satıcılar piyasaya yeniden girdi. Böylece fiyat, sağlam bir geri çekilme gördü. Bununla birlikte, 4,3 dolarlık desteğin toparlanması, 200 EMA’nın üzerinde bir satın alma rallisine neden oldu.

CAKE’nin son iki haftadaki çift haneli büyümesi, fiyatın 4,7 dolar ile 4,8 dolar arasında bulunan direnci yeniden test etmesine yardımcı oldu. EMA şeritleri 200 EMA’nın üzerinde sallanırken, alıcılar uzun vadeli avantajlarını korumaya çalışabilirler.

Dirençten devam eden bir düşüş, 4,5 dolar işaretinde bir duraklamaya sebep olabilir. Bu desteğin tersine çevrilmesi, satın alma fırsatları ortaya çıkarabilir. İlk büyük direnç 4,8 dolar bölgesinde yer alacak. Bu tavanın üzerindeki herhangi bir kapanış, daha fazla kazanç getirebilir.

Destek noktasının altındaki herhangi bir düşüş, 200 EMA’yı test ederek kısa vadeli yükseliş eğilimlerini geçersiz kılabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), orta çizginin altına düşerken hafif bir düşüş eğilimi sergiledi. Alıcılar, herhangi bir işlem yapmadan önce bu seviyenin üzerinde bir toparlanma aramalı. Bununla birlikte, Chaikin Para Akışı (CMF) sıfır noktasının üzerindeki yerini korudu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin