Popüler altcoin değer kazanıyor! Peki yükseliş sürecek mi? Fiyat analizi

Duraklama moduna geçen altcoin roketlemeye mi hazırlanıyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mevcut konsolidasyonun daha yüksek bir kırılma ile bitmesini beklediğimiz için popüler altcoin Solana (SOL) bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen, SOL/USD 148 dolarlık yerel direnci geçecek ve nihayet önceki kaybını geri almaya çalışacak.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumu dönüşü gördü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 0,54, Ethereum ise yüzde 1,61 arttı. Bu arada, Solana (SOL) yüzde 1,47’lik benzer bir kazançla işlem görüyor.

Altcoin 138.66 – 145.44 dolar aralığında işlem görüyor ve bu aralık son 24 saatte orta düzeyde bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 50,84 azalarak 1,28 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 44.2 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 5. sırada yer alıyor.

Teknik grafik

Teknik grafikte, boğalar önceki kayıpların izini sürmeye hazırlanırken konsolidasyonun devam ettiğini görebiliriz.

Solana altcoin teknik grafik

Solana fiyat hareketi geçen hafta başka bir satış gördü. SOL, 168 doların üzerinde birkaç günlük konsolidasyonun ardından, 5 Ocak’ta güçlü bir düşüş yaşandı.

Altcoin, 7 Ocak’ta 135 doların güçlü bir destek sunması ile daha da aşağı yönlü hareket etti. Bunun ardından piyasa, yerel direnişin kurulduğu 148 dolara geri döndü.

Hafta sonu boyunca, Solana fiyat hareketi net bir yön olmaksızın yatay hareket etti. Ayıların nihayet tükendiğini varsayabiliriz, bu da potansiyel olarak önümüzdeki günlerde güçlü bir toparlanma görüleceği anlamına geliyor.

Kısa vadeli Solana fiyat tahmini

Altcoin, bugün 1.48 dolar direncinin tekrar test edildiğini ve ardından gece boyunca bir başka yüksek düşük seviyenin geldiğini gördüğümüz için yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, Solana’nın yükselişi kırmaya ve geçen haftanın kaybının bir kısmını geri kazanmaya hazırlandığını varsayıyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin