Kötü haberlerle dip yapan altcoin’de bomba fırsat! Roket sinyali geldi - Teknik analiz
Kötü haberlerle dip yapan altcoin’de bomba fırsat! Roket sinyali geldi - Teknik analiz

Kötü haberlerle dip yapan altcoin’de bomba fırsat! Roket sinyali geldi – Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom fiyatı son günlerde meydana gelen FUD nedeniyle büyük bir satış yaşadı. Son açıklamalar FUD etkisini azaltsa da FTM, zirve seviyelere uzak kaldı. Önümüzdeki haftalarda 2 dolar alanının yeniden test edilmesi muhtemel görünüyor.

Fantom fiyatı, son iki haftadaki büyük satış baskısından sonra toparlanma belirtileri gösteriyor. Andre Cronje ve Anton Nell’in ayrılışı, eski Fantom ekip üyeleriyle bazı karanlık ilişkilerden bahseden bir makalenin de yayınlanmasıyla ortalığın iyice karışmasına sebep oldu.

Fantom fiyat çöküşü uzun vadeli yatırımcılar için şans olabilir

Endişeli görünümün ortadan kalkmasıyla Fantom fiyatı yakında bir artış görebilir. 11 Mart’ta Fantom Vakfı, Cronje ve Nell’in ayrılışını, “Rekt” tarafından yapılan yanlış iddialarla birlikte ele aldı. Ancak duyuru, herhangi bir acil satın alma baskısı ile sonuçlanmadı. Aksine, 11 Mart duyurusundan bu yana Fantom, 1 dolar alanının yakınında yeni 2022 dip seviyeleri kaydetti.

Fantom fiyatı, uzun vadeli bir yatırım için oldukça çekici bir görüntü sunuyor. Mevcut haftalık grafik, inanılmaz yükseliş sinyalleri gösteriyor. Birincisi, Ichimoku Bulutunun tepesindeki ani satın alma baskısı, ardından yükseliş tonlu gelişen haftalık mum çubuğu. Haftalık mum çubuklarının gövdeleri ile Tenkan-Sen arasındaki boşluklar muazzam, bu da piyasanın denge dışında olduğunu ve ortalamaya daha yüksek bir dönüş yaşayabileceğini gösteriyor.

Haftalık Ichimoku grafiğindeki osilatörler büyük bir ralliye işaret ediyor. Bileşik Endeks tüm zamanların en düşük seviyelerine ulaşırken, Optex Bantları da Aralık 2020’den bu yana en düşük seviyede. Öte yandan, Göreceli Güç Endeksi boğa piyasası koşullarında kalmaya devam ediyor ve son aşırı satım seviyesi olan 40’tan sıçramış görünüyor.

2 dolarlık değer alanına dönüş son derece muhtemel ancak Tenkan-Sen ve Kijun-Sen’i 2,33 dolarda test etmek için daha da yükselebilir. Aşağı yönlü riskler muhtemelen Ichimoku Bulutu’nda görülen (Senkou Span B) 1 dolarla sınırlı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin