Solana küllerinden doğdu: Bir diğer meme coin ise 6 haftanın zirvesinde…

Altcoin ralliye hazırlanırken, ilgi azalıyor! Bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Majör altcoin olarak gösterilen Cardano, yeniden ilgiyi kaybetti. Bunun önemli nedeni ise fiyattaki yeni düşüş olabilir. Token, kullanıcı en iyi 10 kripto para birimindeki ölçümlere kıyasla, geçen %25,4845 göstergede kalıyor.

Blockchain’in yaklaşmakta olan Vasil Hard Fork, başındaki fiyattan bitişlerine yakın olsa da bitmek üzere gibi. ADA, ayı için yaklaşık %25’lik olaylarla ilgili görüntüler ve 14 ayın en düşük seviyede olması da dikkat çekici.

Token, diğer en iyi 10 kripto para birimindeki istikrarlı kazanımlara kıyasla, geçen hafta %2,2 düşüşle 0,4845$ seviyesinde kaldı.

Blockchain’in yaklaşmakta olan Vasil Hard Fork’u bu ayın başlarında bazı fiyat artışlarına yol açtı. Ancak bu fiyatlanma, şimdi bitmiş gibi görünüyor. ADA, Haziran ayı için yaklaşık %25 düşüşle işlem görüyor ve 14 ayın en düşük seviyeleri civarında.

Altcoin ayrıca, bu ayın başlarındaki 2,4 milyar dolarlık zirveden son iki hafta içinde yaklaşık 700 milyon dolara ulaşan günlük işlem hacimlerine kadar düştü.

Ancak daha düşük hacimler, özellikle büyük balinalar birikmeye başlayacaksa, tokeni keskin bir ralli için ayarlayabilir.

Altcoin, benzersiz adreslerde ve duyarlılıkta büyük düşüş görüyor

Blockchain analitik firması Santiment’ten elde edilen veriler, Cardano’da etkileşime giren benzersiz adreslerin sayısında azalma var. Azalan duyarlılık nedeniyle bir yıl içinde en düşük seviyelerine düştüğü görüldü.

Blok zincirine yönelik duyarlılık da Rusya-Ukrayna savaşının başladığı Şubat ayından bu yana en düşük seviyesine geriledi. Cardano, Pazartesi günü zincirde etkileşime giren yaklaşık 53.050 benzersiz adresi ve son 30 gün içinde ortalama 73.204 adresi gördü.

Ancak Cardano, duyarlılıkta keskin bir düşüş görürken, diğer birçok altcoin de benzer zayıflıktan şikayetçi. 

Bu yılki bir kripto devri, ilk 10 altcoinin değerinin %50 ila %80’ini kaybettiğini gördü. ADA yaklaşık %63 düştü. Ancak daha düşük fiyatlar ve işlem hacimleri, özellikle ADA olmak üzere bu altcoinleri keskin bir ralli için ayarlayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin